Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj KsięzniczkoDzien-do-bryyyyyyyyyyyyy
a co rozumiesz??????????? no naprawdę...rozumiem , nie musisz więcej nic dodawać
![]()
mówisz że dzisiaj zaczynach odchudzanie i od razu że kiepsko CI wychodzi??? pesymistka...nie bój sie to mi odchudzanie bardzo kiepsko wychodzi niestety
i
cześć Oleśka!!!!!!!!!! gdzie ty byłas jak cię nie było??Dzien-do-bryyyyyyyyyyyyy
ale żeście się uparły... poczekajcie cierpliwie kwoki jedne:-)Nie bylo mnie pare dni, bo troche zdychalam wciaz nie jest super ale trzeba do przodu.
WIELKIE GRATULACJE DLA NOWYCH FASOLEK (Zajaczek,
Witaj Księzniczko
Jak dziś humorek?
Nic mnie nie boli, zadnych objawow przeziebienia tylko ten bol czaszki od czasu do czasu i ZMACZENIEKochanie a może Ty masz bóle migrenowe? a zmeczenie to od pogody?lekko do d....y, nie czuje sie "soba", wiecznie zmeczona, spie po 8-9 godzin i nic mi to nie daje, wczoraj poscili mnie wczesniej z pracy bo bylam nie do zycia polozylam sie spac na 3 godz. a potem o 21 i wstalam o 9 ranoNic mnie nie boli, zadnych objawow przeziebienia tylko ten bol czaszki od czasu do czasu i ZMACZENIE

Kochanie a może Ty masz bóle migrenowe? a zmeczenie to od pogody?
albo..moze jednak jeden samotny ninja postanowił zawalczyć![]()
A tato przyniósł mi litr jagód to wymyśliłam sobie pierogi i...Widze, ze wy znowu kucicie pysznym jedzeniem.........mniam