Zajączek81
Fanka BB :)
Olesia...a może to tak jak powiedziała Madzia...:-) Ninja...gdybym nie wiedzial, ze nie moge zaciazyc to zaczela bym cos podejzewac :-) ale wiem jaka jest u nas sytuacja, nawet cud nie pomoze.:-(

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olesia...a może to tak jak powiedziała Madzia...:-) Ninja...gdybym nie wiedzial, ze nie moge zaciazyc to zaczela bym cos podejzewac :-) ale wiem jaka jest u nas sytuacja, nawet cud nie pomoze.:-(

Hmmm a moze jednak.na migrene nie stawiam, bo u mnie to jak jest to sie ruszac nie moge i mam zaburznia wzroku....wiec to odpada, pogoda jest OK....to chba tez odpada....fasolka zaczej niemozliwe, BAAAAAARDZO bym sie zdziwila

kochaniutka........ Babo tez się baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zdziwiłana migrene nie stawiam, bo u mnie to jak jest to sie ruszac nie moge i mam zaburznia wzroku....wiec to odpada, pogoda jest OK....to chba tez odpada....fasolka zaczej niemozliwe, BAAAAAARDZO bym sie zdziwila
no tak ja sie pojawilam to BB sie wyciszylo, dzialam jak zaraza hahahaha

Myszko a kurierem czy gołebiem wolisz dostawę?;-)podrzuc do mnie ja z wielka checia, nie mam raczek do takich rzeczy, pierogi, kopytka i takie tam u mnie tylko z paczki
Bo juz pakuję :-)U mnie tez kiedyś tylko z paczki ale ja zawzieta jestem i tak długo kombinowałam aż sie nauczyłam.Oczywiście to nie to samo co babcie moje robiły ale zawsze satysfakcja ze mimo wszystko sama umiemkochaniutka........ Babo tez się baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zdziwiła![]()
a dziekuje kochan, samopoczucie dzis zdecydowanie lepsze......Marzenko jak samopoczucie?
Jakie plany na weekend bez meza?

no wlsnie nie wiem gdzie ona sie podziala.... pochwalila sie i uciekla....A TAK WOGOLE TO GDZIE JEST BOBO...dawno jej nie widzialam...