reklama

starania się - watpliwości..

Czesc Dziewczynki,

Witam sie i zmykam zaraz lezec, wykreca mnie we wszystkie strony, nie mam sil Was przeczytac i wszystkim odpisac wiec tylko po lebkach:

odnosnie wagi moje kochane ciazowe kolezanki wszystkie Was bije na leb szyje i Ciebie Olcia i Kingus bo u mnie 10kg na pusie :-)

Hania - ja obstawiam blizniaki i mooooocno trzymam kciuki :-)

PM - doczytalam o tescie :-( troszku smutno ale to pewnie wina dietki, mi @ zanikla calkowicie kiedys jak za duzo juz schudlam w krotkim czasie

Zajac - cien cienia cieniem goni :-) jest nadzieja, czekam na wynik betki :-)

Reszte poczytam jak dojde do siebie, dzis znow poszlam spac o 5, poza tym o 9 wylaczyli prad wiec nic nie szlo zrobic a wczoraj przezylam koszmar bo przez moje osiedle przeszedl huragan autentycznie :szok: nigdy nie najadlam sie tyle strachu i juz wiem co to znaczy ze wystarczy czasami pare min...u nas trwalo to minute moze dwie...stol na balkonie solidny polamany latal :szok: doniczki pospadaly, kwiaty polamane...a ja sama w domu i jak tylko zobaczylam chmure i co sie dzieje jak ludzie uciekaja biegiem zamykac okna...a tu nic:no: okno zaczelo mi wyrywac, w domu wszystko fruwalo, firany jezdzily same, Wice tylko krzyknelam by biegla do pokoju swojego bo tam pierw zamknelam i sie zamknela a ta oczy jak talary, wystraszona i w ryk ze sie boi <nie dziwie sie, sama bylam przerazona> i walczylam z tym oknem i balkonem i nie szlo zamknac bo wyrywalo z zawiasow ta wichura, szyby w oknie telepaly i co ja dociskam to mnie odrzucalo do tylu a bylam sama i nie mial kto pomoc, ale w koncu sie udalo, za to pokoj jak pobojowisko przez wichure ktora wpadla przez okno ... masakra, rano poszlam z mala do przedszkola to takie big drzewo zlamane w pol prosto na wyjscie z przedszkola i chodnik, z careforu odpadl napis i wszedzie syf, galezie itp....brrr jak zyje nie widzialam jeszcze takiego wiatru, taka w sumie mala traba przeszla bo widzialam jak szla i wsio po drodze wciagala smieci, deski itp wszystko latalo az cud ze nie wybilo okien bo uderzylo dwa razy, dzis z balkonu zbieralam dziwne rzeczy nei moje a stol do wywalenia, dodam ze taki ciezki ze 2 osoby musza niesc a wczoraj latal jak piorko ....

Nic lece sie polozyc bo juz muli jak posiedze i mdli...buziaki

reklama
a dziekuje kochan, samopoczucie dzis zdecydowanie lepsze......
wlasnie nie wiem co mam robic...:-( sprzatnelam całą chałupe.... wyprasowałam wszytsko cotylko sie dalo i siadlam i nie wiem co robic.....:-( chyba skocze poz iemniaczki zrobie placki ziemniaczane :sorry:

no wlsnie nie wiem gdzie ona sie podziala.... pochwalila sie i uciekla....:confused2:
O ja a ja mam takiego lenia że szok :szok:
ale postanowiłam jutro pójsc w Twoje ślady :tak: posprzatam,popiorę i ...
zrobie moje ulubione placki ziemniaczane na obadek-UWIELBIAM
:-D:-D:-D

jezu-Olesia-33-z nieba mi spadlam...to nic ze nad Kentem;-)
Mam pytanie do ciebie-czy macie te wyniki Twojego M????
Moj dzis odebral robone tu badanie nasienia i inaczej to wyglada niz te wyniki z Polski...mam kilka pytan w tek sprawie-masz te wyniki moze??? czy Wy robiliscie ze skierowania GP czy specjalisty?

Buziaki tak wogole...ja dzis 3 godziny rano mialam takie zawrotu glowy, ze maz mnie trzymal jak buzie rano w laziece mylam bo tak mi wszystko swirowalo i krecilo sie wokol...jakby nie to ze mam 2 dzien @ to tez bym juz chyba podejrzenia miala:-)))

Witam sie!!!!

Zajac-jak tam leci? Dawaj zraz znac po betce...ja sie zalozyc moge ze jest malenstwo, na bank!!!!

Badaicka...malpoludzie ty jeden....teraz jeszcze jagody, tak, jagody????? A czlowiek na obczyznie, jedynie borowki amerykanskie kupic tu moge i dupa bedzie a nie pierogi...posylaj nam ale juz!!!!

Passinby...nie smutaj sie sytuacja zmatka...zycze Ci sily i wytrwalosci! i ciesze sie ze dzidzia ma sie dobrze!!!!!

Kingus-rowniez super wiesci od ginka...5 kg-to jestes wzorowa jak na razie:-))))

Olica-super zakupki dla malutkiej:-)))

usciski dla Marzenixx, Kapryski i Hankiiiiiiiiiiiii!!!!!! Dioble jeden-uda sie na bank, ja obstawiam blizniaki:-) ale jak bedziesz miec wiecej to sie podzielisz, co?????

Bernadka-ja ci zaraz dam...jeszcze raz napiszesz, ze jestes gruba, brzydka albo cos....normalnie wybiore sie i wybije to z tej pieknej glowki!!!!!

OlaPM....co kombinujesz???

AndziaS-udanego wyjazdu!!!!!!

ufff wysylam zeby mi Olesia33 nie uciekla zanim wysle....

Kroptusia...ale szczescie ze dalas jakos rade i tak sie to skonczylo a nie gorzej....ja sobie wole nawet nie wyobrazac co sie w kraju dzialo...ogladam i czytam ale az ciarki po plecach leca...:no:
Odpoczywaj Slonko i lez!!!! Buziaki!!!!

Marzenko a gdzie mezus wybyl????
a mężuś do pracy pojechał do kołobrzegu na Sunrise i będzie dopiero w niedziele wieczorkiem....:zawstydzona/y:
O ja a ja mam takiego lenia że szok :szok:
ale postanowiłam jutro pójsc w Twoje ślady :tak: posprzatam,popiorę i ...
zrobie moje ulubione placki ziemniaczane na obadek-UWIELBIAM :-D:-D:-D
ja wczoraj miałam takiego lenia okropnego........ więc dzis nagoniłam:-D
ja uwielbiam placki ziemniaczane ale zimne!! a najlepsze sa na drugi dzien z rana podsmażone z jajkiem :-D mniammmmmmm ale mi slinka cieknie:laugh2:

witaj kropeczko :** i krotpusiu :***

Olesia a dlaczego ich Wam nie wydali? nasze wyniki tez od razu poszly do GP, ale dzis maż mial wizyte i poprosil o nie i mu wydrukowali. A pamietasz wogole co badali...bo u nas poprzednio na badaniach w Polsce byla tez badana morfologia...czyli budowa zolnierzykow...a tu tego nie zbadali:-((( mamy bad. ogolne-wyglada, ilosc, objetosc, ruchliwosc... i wszystkie te wyniki sa bardzo dobre...wiec witaminki chyba pomogly...ale nie wiemy dalej co z morfologia:wściekła/y:
A dlaczego dostaliscie kolejne skierowanie od specjalisty????

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczynki,
Reszte poczytam jak dojde do siebie, dzis znow poszlam spac o 5, poza tym o 9 wylaczyli prad wiec nic nie szlo zrobic a wczoraj przezylam koszmar bo przez moje osiedle przeszedl huragan autentycznie :szok: nigdy nie najadlam sie tyle strachu i juz wiem co to znaczy ze wystarczy czasami pare min...u nas trwalo to minute moze dwie...stol na balkonie solidny polamany latal :szok: doniczki pospadaly, kwiaty polamane...a ja sama w domu i jak tylko zobaczylam chmure i co sie dzieje jak ludzie uciekaja biegiem zamykac okna...
O Lord! Co za koszmar!
A mój maz mówi,że w całej Polsce takie sensacje :szok:

Badaicka...malpoludzie ty jeden....teraz jeszcze jagody, tak, jagody????? A czlowiek na obczyznie, jedynie borowki amerykanskie kupic tu moge i dupa bedzie a nie pierogi...posylaj nam ale juz!!!!
Prosze bardzo zapakowane i do wysyłki

reklama
Czesc Dziewczynki,
Witam sie i zmykam zaraz lezec, wykreca mnie we wszystkie strony, nie mam sil Was przeczytac i wszystkim odpisac wiec tylko po lebkach:

Nic lece sie polozyc bo juz muli jak posiedze i mdli...buziaki
jezuuuu Kroptusia, ale miałas sajgon!!! szczerze współczuje bo sama 3 lata przez to przechodziłam. w naszej miejscowości jeszcze dachy fruwały... Połóż ty się Skarbie i odpoczywaj....
Zajac-jak tam leci? Dawaj zraz znac po betce...ja sie zalozyc moge ze jest malenstwo, na bank!!!!
.
Cześć Kropeczka!!!!!! nareszcie:-):-) Co Wam lekarz powiedział????? Ja betkę mam w poniedziałek - najwcześniej. nie szalej:-):-)
O A pamietasz wogole co badali...bo u nas poprzednio na badaniach w Polsce byla tez badana morfologia...czyli budowa zolnierzykow...a tu tego nie zbadali:-((( mamy bad. ogolne-wyglada, ilosc, objetosc, ruchliwosc... i wszystkie te wyniki sa bardzo dobre...wiec witaminki chyba pomogly...ale nie wiemy dalej co z morfologia:wściekła/y:
A dlaczego dostaliscie kolejne skierowanie od specjalisty????
No to dobrze Słońce!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!! Szkoda że nie mieliście morfologi. ale skoro te się poprawiły to już duzy sukcs!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry