reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Becikowe planowana nowelizacja od 2010 styczeń:

PO planuje więc ograniczenie korzystania z powszechnego becikowego. Podobnie jak przy "pierwszym" becikowym, również w tym drugim byłby określony próg dochód uprawniający do jego korzystania. Byłby on jednak dwukrotnie większy od "pierwszego" i wynosił ok. 1 tys. zł na osobę w rodzinie.

Po zmianach najbiedniejsze rodziny dostawałby 2 tys. zł z dwóch becikowych. Nieco bardziej zamożni - 1 tys. z jednego becikowego. Bogatsi - ani złotówki.

reklama
DZIEŃ DOBRY Z RANKA !!!!!
wstawać babeczki bo ja już na nogach i po śniadaniu miałam dzis pracować na dworze ale pada deszcze i mam wolne przy najmniej do puki nie przestanie
:tak:

mam nadzieję ze zapach pysznej kawki zwabi was przed komputery

dla każdego coś dobrego

Hejka Dziewczyny.Mam dobre wiesci robiłam i są dwie grube krechy,a do Polski moge dopiero jechac za dwa tyg,ale pracowac nie bede ciężko:tak:Cieszymy sie,ale tez zastanawiamy sie co dalej:sorry:Buziaczki dla was i sorki,że tak pózno pisze i ze musiałyscie tak długo czekac;-)
Maaaadzia WIELKIE GRATULACJE KOCHANA !! teraz wracaj do Polski i uwazaj na siebie i maleństwo!!!
troszku smutno mi bylo ale staram sie nie smutac by mojemu nie bylo smutno.. co bedzie to bedzie na pewno nie bede terroryzowac naszej sypialni.. z tego ma byc przyjemnosc a nie przymus bo teraz musi sie udac..

kochana postaram sie nie zniknac:)
"
Kurczaczek dopiero teraz doczytałam że wyniki M sie pogorszyły
przytulam cię mocno :tak:

Hej! jest tu jeszcze ktos o tej porze??? moze Szafirek...?
Pochwalic sie chce, ze zostalam ciotka klotka po raz kolejny-dzis mojego kuzyna-zwanego przeze mnie braciszkiem-zona urodzila slicznego synka:-) Maly to mulat bo kuzyn-nasz-swojski a zona jego z Tunezji:-)))) Maluszke bedzie mial na imie kubus, ma 3500 i 57cm, urodzil sie w Krakowie na narutowicza:-))) porod 11 godzin bo calkiem naturalny....synus i mamusia maja sie dobrze a tatus w 7ym niebie-powiedzial mi ze wrazenia sa nie do opowiedzenia-byl przy porodzie:-)))):-):-):-)Bardzo sie ciesze, bo ten kuzyn dla mnie jest bliski jak brat:-)...a moze nawet blizszy:-)

A dlaczeo masz miec ciezki dzien??? powodzenia...cokolwiek masz zamiar dzialac:-)
!
Kropeczko na szczescie deszcz pada to nic nie robie na dworze ale za to ciasto mam zamiar sobie upiec
a gratuluję że jesteś ciocią

kobitko ty wogóle tak nie myśl:no::no::no: ty super babka niedługo ukochane dzieciatko a potem mężczyzna wart ciebie i twoje maleństwo zobaczysz:tak:

hej Kochana,to ze Twoje zycie tak sie potoczylo nie oznacza ze jestes gorsza!!!
wybij sobie z glowy taka krytyke.Nie jestes w cale brzydka i stara!!! jestem pewna,ze czeka na Ciebie ksiaze na bialym koniu ktory zjawi sie w najmniej oczekiwanym momencie Twojego zycia!! jeszcze bedziesz szczesliwa,bedziesz miala super faceta i rodzine! musisz tylko w to uwierzyc,podniesc glowe do gory i powiedziec sobie ze nic nie jest w stanie
cie zlamac,ze jestes wyjatkową i wartosciową kobieta! uwierz mi...to dziala....

Nawet tak nie myśl!! Jestes w kwiecie wieku!!! i do tego jestes piekną kobieta!!!! Zobaczysz jak kiedyś a pewnie juz niedługo spotkasz swojego księcia, który pokocha ciebie i twoje dziecko!!
P. S. tylko pamietaj, że masz teraz szukac z wyglądem Casanovy!!!:laugh2:

Kochana po pierwsze nie jestes samotna matka bo masz (jestem tego pewna) wiele osob ktore beda dla ciebie wielka podpora, BRZYDKA nawet mnie nie denerwuj, prwarie "rozwodka" moze i lepiej przynajmniej nie jestes oklamywana a nie wiesz czy moze nie znajdzie sie jakis porzadny facet, ktory pokocha ciebie i dzieciaczka jak swoje. Glowa do gory, wszystko sie pouklada, prosze nie mysl tak o sobie, podziwiam cie za twoja sile i determinacje. BUZIAK

Kasia-cos Ty zas najlpszego wymyslila....no nie moge...brzydka sie znalazla...buzia jak marzenie, w glowie tyle wiedzy zeby 100 glow mozna obdzielic, wiek w sam raz na to i owo....nie za mloda by byc glupia i nie stara by sie podobac....a to ze prawie rozwodka-Ty to masz czytac-prawie wolna i niezalezna:-):-)
Kasia-wszystko sie pouklada -bedziesz bez niego ale przede wszystkim z dzidzisiem....i na pewno lepiej to bedzie niz by sie z nim poukladalo i ta trzecia na boku!
dzialaj i wiesz co masz robic!!!! A my stoimy za Toba murem!!!!!!! Ślicznosci Ty nasze!!!!!:-):-):-)

dziękuję WAM wszystkim za słowa otuchy, tak mnie przydołowło wczoraj... Nie mogę pogodzić się z tym, że są tacy ludzie jak on, że można zostawić kobietę w ciąży.. ze nie wzrusza go nic...Gdyby to była jakaś wpadka, ale to dziecko planowane, w świeżym małżeństwie... ehhh

Hejka Dziewczyny.Mam dobre wiesci robiłam i są dwie grube krechy,a do Polski moge dopiero jechac za dwa tyg,ale pracowac nie bede ciężko:tak:Cieszymy sie,ale tez zastanawiamy sie co dalej:sorry:Buziaczki dla was i sorki,że tak pózno pisze i ze musiałyscie tak długo czekac;-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! UWAżAJ NA SIEBIE!!!

A u mnie doooooopa nie bede mama plamienie sie rozkreca, dzis znowu jest krew wiec test nie bedzie potrzebny :((((((((((( Troche mam dola ale coz. Zycie.... Pozdrowienia i milego dnia dla Wszystkich.

Tylko nie załamuj mi się tutaj, bo moja dzidzia na Ciebie krzyczy i mówi no no no! :-):-):-):-) Zobaczysz że Wam się uda, tak jak każdej tylko każda z nas ma inny czas. Widocznie tam na górze KTOŚ ma taki dla każdej z nas inny plan:-)

Czesc Wszystkim
A u mnie doooooopa nie bede mama plamienie sie rozkreca, dzis znowu jest krew wiec test nie bedzie potrzebny :((((((((((( Troche mam dola ale coz. Zycie.... Pozdrowienia i milego dnia dla Wszystkich.
Mari nie załamuj sie tak jak mówi Kasia kazda w swoim czasie sie doczeka maluszka i ty też
przytulam cię mocno :tak:

Cześc Kasiu :-)
ja też krzyczę na Ciebie nie wolno Ci tak myśleć jesteś piekną i wartościową kobietą i na pewno na twojej drodze pojawi sie ten jedyny który zaopiekuje sie tobą i maleństwem :tak:
a jak sie dzis czujesz??

Czesc dziewczyny mam takie pytanko spoznia mi sie miesiaczka 2 dni ( a nigdy sie nie spozniala), zrobilam dzis test ale wyszedl negatywny, tylko nie byl z pierwszego moczu CZY MU WIEZYC ???????? :-(

Czesc dziewczyny mam takie pytanko spoznia mi sie miesiaczka 2 dni ( a nigdy sie nie spozniala), zrobilam dzis test ale wyszedl negatywny, tylko nie byl z pierwszego moczu CZY MU WIEZYC ???????? :-(
Witaj
trudno tak jednoznacznie stwierdzić czy test sie pomylił czy nie. Każda kobieta jest inna i może faktycznie to ze nie byl to test na porannym moczu to jest przyczyną ze wyszedł negatywny ale z drugiej strony to moze po prostu z powodu stresu, choroby albo innego powodu organizm tak zareagował że okres Ci sie spóźnia. Może poczekaj kilka dni i sie wyjasni a jak @ nie przyjdzie to powturz test :tak:

reklama
Do góry