reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hejka Dziewczyny.Mam dobre wiesci robiłam i są dwie grube krechy,a do Polski moge dopiero jechac za dwa tyg,ale pracowac nie bede ciężko:tak:Cieszymy sie,ale tez zastanawiamy sie co dalej:sorry:Buziaczki dla was i sorki,że tak pózno pisze i ze musiałyscie tak długo czekac;-)
MEGA GRATULACJE KWIETNIÓWECZKO!!!!:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Teraz duuużo wypoczywaj i wracaj szybciutko do Polski i śmigaj do gina:-D Ale się cieszę:-D

My jedziemy do mojej mamy na imieninki i będe dopiero jutro po południu jakoś. Pozdrawiam wszystkie kobitki:tak:

reklama
Zajączku tak mokrawo to miałam, bo cały czas latałam do łazienki sprawdzić czy @ jednak nie ma. I nawet teraz czasem mam śluz taki jak w owulację. :eek:

Teraz oprócz tego spania i sikania w nocy nie mam żadnych objawów ciążowych.
Ja mam łatwiej troszkę bo jedną ciążę mam za sobą i póki co wszystko jest identycznie. Trochę mnie to dziwi, bo mówią,że każda ciąża jest inna, jak poród. Ja w obu ciążach miałam mdłości od 5-7 tygodnia. Jedyna różnica jest taka,że w pierwszej ciąży od początku szybko tyłam. Do lekarza chodziłam od 5 tc i co 3 tygodnie miałam 1,5 kg więcej. A teraz nie przytyłam nic a nawet schudłam pół kg.

Zajączku tak mokrawo to miałam, bo cały czas latałam do łazienki sprawdzić czy @ jednak nie ma. I nawet teraz czasem mam śluz taki jak w owulację. :eek:
Teraz oprócz tego spania i sikania w nocy nie mam żadnych objawów ciążowych.
Ja mam łatwiej troszkę bo jedną ciążę mam za sobą i póki co wszystko jest identycznie. Trochę mnie to dziwi, bo mówią,że każda ciąża jest inna, jak poród. Ja w obu ciążach miałam mdłości od 5-7 tygodnia. Jedyna różnica jest taka,że w pierwszej ciąży od początku szybko tyłam. Do lekarza chodziłam od 5 tc i co 3 tygodnie miałam 1,5 kg więcej. A teraz nie przytyłam nic a nawet schudłam pół kg.
No mam nadzieję że przy drugiej bede już mniej zestresowana:-D:-D
a fakt faktem że moja siostra w dwóch ciązach i czuła się i wyglądała inaczej. Nawet wszyscy prorokowali że w drugiej to będzie syn bo wyglądała super. a tu niespodzianka - druga córcia. :-) I nie przytyła tez dużo. A w pierwszej wyglądała jak słoń. Spuchnięta, plamy na twarzy itd. W ogóle czuła się lepiej mimo że pierszy poród miała w kwietniu a drugi w sierpniu czyli najgorszy okres przypadał na upały.
Myślę że to kwestia podejścia też. Ona normalnie robiła wszystko w drugiej ciąży. remont miała w domu, sprżatała, szorowała. dom duży, roboty więcej...

My jedziemy do mojej mamy na imieninki i będe dopiero jutro po południu jakoś. Pozdrawiam wszystkie kobitki:tak:

miłego spotkania na imieninkach:-)

LOREE ja także mokro i nawet śluz płodny:tak:teraz już tylko biały lub wodnisto biały ale wcześniej ciągnacy bezbarwny jak w dni płodne to normalne:tak:

Dzisiaj pewnie dużo imprezek imieninowych bo Anny w Polsce królują... Ja mam też dwie. Siostrę i bratową więc dziś imprezka:)
AAAAAAAAAAAA jutro może być że Hanka stawia flaszkę:D:D:D:D

dziekuje...wyjasnilo sie...a czy jak wrzuce mrozone-takie calkiem zamrozone-to mam trzymac ciasto dluzej w piekarniku czy niekoniecznie????
Ja zawsze troche rozmrażam owoce bo później to wychodzi taka ciapra jak w piekarniku puszczą wodę

tak w ogole to zbornilismy rabania i sa gorsze niz 4 miesiace temu wtedy bylo 28mln dzis 15, wtedy 30% zwawych dzis 20% i leukocutów jest 2,5mln a norma 1mln czy jakos tak.. ogolnie 70% w budowie ok a 30% to jakies giganty.. ostatni miesiac mierze tempke a potem staramy sie od tak czyli jak wyjdzie to wyjdzie jak nie to nie..

narazie nie znikne z forum postaram sie pomagac osobom potrzebującym mej pomocy..
Przykro mi kochana z powodu pogorszenia wyników i nie znikaj stąd
A to My w 24 tygodniu :-)
Śliczniusio :-D:-D:-D

a mnie dziś dopadł dół, żę do końca życia będę samotną matką:-(ze jestem stara, brzydka, prawie "rozwódka" i buuuuuuuuuuuu
KKAAAASSSSIIIIIAAAAA!!! Ty wiesz co!:tak:

Hejka Dziewczyny.Mam dobre wiesci robiłam i są dwie grube krechy
Madzia WIELKIE GRATULACJE.
Bardzo się cieszę,że wreszcie się Wam udało

DZIEŃ DOBRY Z RANKA !!!!! mam nadzieję ze zapach pysznej kawki zwabi was przed komputery
dla każdego coś dobrego
Witaj Kwiatuszku
Dziękuję za kawkę.Po wczorajszej
nocnej imprezce z sasiadkami była bardzo wskazana :-D

Samopoczucie....hmmm. Psychicznie tak sobie, boję się. Najchętniej bym poszła spać i obudziła się w poniedziałek. Może dlatego że fizycznie czuję się za dobrze jak na ...
A jak Ty byś sie chciała czuć fizycznie??? :szok:

Ostatnia edycja:
Łelkom :)

Ja też Ania :)

Obiecałam - wstawiam

Załączniki

• DCFC0091.jpg
    DCFC0091.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DCFC0092.jpg
    DCFC0092.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 41
moze to przez to ze teraz M musi brac zyrtec bo jest alergikiem nie mam pojecia.. a przeciez nie zakaze mu tego brac bo zakicha mi sie na amen

..
:szok::szok::szok: nawet mnie nie strasz.....:zawstydzona/y: mój tez jest alergikiem i tez bierze zyrtec i różne takie , ibuprom na zatoki .........i czesto o tym mysle czy cos moglo sie przez to popsuc....... pójde sprawdzić to się dowiem.....:-(

No mam nadzieję że przy drugiej bede już mniej zestresowana:-D:-D
a fakt faktem że moja siostra w dwóch ciązach i czuła się i wyglądała inaczej. Nawet wszyscy prorokowali że w drugiej to będzie syn bo wyglądała super. a tu niespodzianka - druga córcia. :-) I nie przytyła tez dużo. A w pierwszej wyglądała jak słoń. Spuchnięta, plamy na twarzy itd. W ogóle czuła się lepiej mimo że pierszy poród miała w kwietniu a drugi w sierpniu czyli najgorszy okres przypadał na upały.
Myślę że to kwestia podejścia też. Ona normalnie robiła wszystko w drugiej ciąży. remont miała w domu, sprżatała, szorowała. dom duży, roboty więcej...

Wiesz- jak zaszłam w końcu w pierwszą ciążę to od razu poszłam na L4 ( nienawidziłąm swojej pracy!). Siedziałam w domku, mogłam wstawać o 11 rano i cały dzień mogłam odpoczywać, bo miałam na to warunki. Teraz jest inaczej bo muszę się zająć moją córą a to nie zawsze jest lekkie i przyjemne:-D
Mam więcej spraw na głowie i żyję szybciej, ale tak wolę. Póki co zyje tak jak żyłam przed ciążą.

Dzisiaj pewnie dużo imprezek imieninowych bo Anny w Polsce królują... Ja mam też dwie. Siostrę i bratową więc dziś imprezka:)
AAAAAAAAAAAA jutro może być że Hanka stawia flaszkę:D:D:D:D

Hanka może stawiać, tylko pic nie może!:-D:-D:-D

reklama
Do góry