lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Co ma byc to bedzie. Inaczej byc nie moze - co pisane kurna to tak sie stanie
A Ty dobrze zes zapalila. Niech se lajza pomysli o tym.
A Ty dobrze zes zapalila. Niech se lajza pomysli o tym.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no masakra juz nie pamietam kiedy sie tak nudzialam!Marzenixx
U mnie kurna tez nuda na maksa. Deszcz pada wiec nawet wyjsc nie mozna. A mielismy maliny zbierac dzisiaj. Teraz ciasto z jablkami zakrecilam, moj lasagne robi i oto nasze rozrywki dnia dzisiejszego

Hanka trzymam mocno kciuki! Mogą byc blźniaki, nie?
Po co dwa razy się męczyć z ciążą i porodem!![]()
A u mnie doooooopa nie bede mama plamienie sie rozkreca, dzis znowu jest krew wiec test nie bedzie potrzebny(((((((((( Troche mam dola ale coz. Zycie.... Pozdrowienia i milego dnia dla Wszystkich.
Siemacie Jarzębinki i małe Jarzębinki
oczywiście. Znowu przyłazisz jak mnie nie ma... Jak się czujesz z trojaczkami??
Dzisiaj pewnie dużo imprezek imieninowych bo Anny w Polsce królują... Ja mam też dwie. Siostrę i bratową więc dziś imprezka
AAAAAAAAAAAA jutro może być że Hanka stawia flaszkę![]()
Hanka może stawiać, tylko pic nie może!![]()
Witam się!:-)
Nie piszę ostatnio za często bo chcę odpocząć od staranek przed IVF...ale staram się was czytać...
Zajączku czekam na wyniki wielkiej bety!
Madzia serdecznie gratuluję - wracaj do Polski i odpoczywaj!
Hanka kciuki za bliźniaki!
Pozdrawiam was wszystkie- buziaki!![]()
Anie - wszystkiego NAJ!!!!!!!!!!!
zreszta nie mogłam się skupic bo dzisiaj kabareton w Koszalinie jest a ja koło amfiteatru mieszkam i od rana próby sa...![]()
ładnie to sie tak smiać z koleżanki?O qrwa jak ty masz prze******, kolo amfiteatru mieszka no popatrz jaki los jest okrutny.

ładnie to sie tak smiać z koleżanki?![]()
A ja obstawiam wersje nr 3 plci zenskiej:-)Także możecie obstawiać, uprawiać hazard moim kosztem moje drogie koleżanki.
Rozpoczynamy terapię pozytywnego myślenia - a jak będzie co innego to kupie skrzynkę piwa i będę zapijać smutki na BB.
Mamy 4 możliwości:
1. Trojaczki
2. Bliźniaki
3. Jedynak
4. NIC
Objawow fasolkowych cala masa i w zasadzie sytuacja jest w maire jasna ale nie bede zapeszac