reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie Dziewczynki :-)

Marzenixx - masz klapsa....:-(znow mnie ominelas, ze tylko kingus sie odzywa od zaciazenia, a ja to co?? od poczatku jestem z Wami i jak tylko moge to melduje ale jak to napisala Olcia ciezko pisac o ciazy i dzidziusiu a jak juz bedziesz w ciazy to tylko to bedziesz miec w glowie, tu sie ruszylo, tu puknelo tu rosnie tu ma raczki i nie chce dziewczynom sprawiac bolu moimi opisami, szczegolnie ze porod za pasem i dzidzia donoszona prawie a tyle nie moze zajsc...Jednak jestem z Wami i czytam i nie opuscilam jak obiecalam :-) i stara gwardie tez pamietam bo do nich sie zaliczam

cześć dziewczyny.
Dostałam @
dzisiaj rano

Bardzo mi przykro Slonce :-( normalny ten okres czy jak? moze to plamienie?? kurcze bo i tak opoznione a Ty mialas regularnie przeciez, moze to nie @ ale dzidzia konczy sie zagniezdzac...Daj obowiazkowo wynik bety i napisz co i jak ... Przytulam Sloneczko:-(

Hanka - gratuluje pierwszych objawow ciazowych :-p:-p i to widze 2 dni po zabiegu...napisze tylko WOW :-):-) to nawet ja tak szybko nie mialam ... Trzymam kciuki i popycham w myslach suwaka by szybciej szedl....3 Hanki???? moze jednak podziekujemy i jednak Hanek z Hanka wystarcza :-)

Makaronka - a jak Ty, pisalas ze masz mnostwo objawow, kiedy test ???? :-)

Eve84 - hello baby...jak tam po urlopie :-) ?? Olcia juz dala skrot, tak to mniej wiecej wyglada u nas :-)

reklama
Marzenixx - masz klapsa....:-(znow mnie ominelas, ze tylko kingus sie odzywa od zaciazenia, a ja to co?? od poczatku jestem z Wami i jak tylko moge to melduje ale jak to napisala Olcia ciezko pisac o ciazy i dzidziusiu a jak juz bedziesz w ciazy to tylko to bedziesz miec w glowie, tu sie ruszylo, tu puknelo tu rosnie tu ma raczki i nie chce dziewczynom sprawiac bolu moimi opisami, szczegolnie ze porod za pasem i dzidzia donoszona prawie a tyle nie moze zajsc...Jednak jestem z Wami i czytam i nie opuscilam jak obiecalam :-) i stara gwardie tez pamietam bo do nich sie zaliczam
zaraz Ty dostaniesz klapsa, chociaz nie moge bic cieżarnej i to tak zaawansowanej hahah:-D napisałam również ze i Ty i Olica tez , tylko w kolejnym poście :-p

Witajcie Dziewczynki :-)

Makaronka - a jak Ty, pisalas ze masz mnostwo objawow, kiedy test ???? :-)s :-)

No ja sobie zatestuje dzis po poludniu. W koncu to 32dc na 28 to moge chyba wieczorkiem bo rano i tak nie mam porannego strumienia bo wstaje z 5 razy na siusiu:-DMam dylemat co do testu ale to juz chyba najmniej wazny szczegol:tak:

No ja mam tyle objawow i wszytskie tak wczesnie sie zaczely pojawiac , ze :

opcja nr 1 ) bede pisala esej na ten temat na watku pierwszych objawow hehe
opcja 2) jak to nie fasolka to musze poszukac odpowiedniego psychiatre i sie troche podleczyc :tak:

dzięki dziewczyny za miłe słowa. Ale ja już sie nie łudzę. Chcę sie tylko dowiedziec czy cokolwiek było.
Teraz zmam po prostu problem. czy wyjechać z M. we wrześniu czy nie. Jeśli tak, to muszę odpuścić starania w tym cyklu. Jeśli nie to staramy się teraz, a jak się ie uda znowu dwa miechy siedze sama. Jeśli pójdziemy na żywioł to jak wyjadę może się okazać że jestem w ciąży. I co wtedy, wracać, niewracać. Jak będę chciała wrócić to powiedzą że jesteśmy nie poważni i Jarek może mieć nieprzyjemności.
Poza tym kwertia ....czy w ogóle dostanę w pracy wolne znowu...

:-) super ze sa fasolki!!!! :rofl2:
ja mialam ciekwy urlop bo tak:
od piatku do pon - dzialka (kopanie stawu)
od pon do srody - warmia (teście)
od sr do czw - stegna gdanska sztutowo krynica morska - wypad specjalnie dla teścia
od czw do pt - ponownie warmia
od pt do sb - mazury (Mrągowo + piknik cantry, Giżycko Mikołajki)
sob - domek
ndz - koncert eska hity na czasie! :tak::tak::tak:
pon - PRACA :-:)-:)-(

WITAM SIĘ I JA:-)

Wyczytalam to na jednym forum podobno sie sprawdza:eek:

"Chinski kalendarz plci"

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
18 - + - + + + + + + + + +
19 + - + - - + - - - - + +
20 - + - + + + + + + - + +
21 + - - - - - - - - - - -
22 - + + - + - - + - - - -
23 + + - + + - + - + + + +
24 + - + + - + + - - - - -
25 - + + - + - + + + + + +
26 + - + - - + - + - - - -
27 - + - + - - + + + - + +
28 + - + - - - + + + + - -
29 - + - + + + + + + - - -
30 + - + - - - - - - + - -
31 + - + - - - - - - - + +
32 + - + - - - - - - - + +
33 - + - + + - - + - - - +
34 + - + - - - - - - - - +
35 + + - + - - - + - - - +

18-35 skończone lata matki w czasie poczęcia dziecka
1-12 miesiąc poczęcia
+ chłopiec
- dziewczynka

no już wcześniej patrzałam i dziewczynka wychodzi no a gin obstawia narazie chłopca:-D

cześć dziewczyny.
Dostałam @
dzisiaj rano

ja nadal trzymam kciuki aby to była @ fasolinkowa:tak:

No ja sobie zatestuje dzis po poludniu. W koncu to 32dc na 28 to moge chyba wieczorkiem bo rano i tak nie mam porannego strumienia bo wstaje z 5 razy na siusiu:-DMam dylemat co do testu ale to juz chyba najmniej wazny szczegol:tak:

no wreszcie to ja czekam na wieści:-)

Makaronko!!!!!!! ja trzymam kciuki za Ciebie. Musze wierzyć że jakaś pierdolona sprawiedliwość istnieje i muszi mnie jakaś nowo zafasolkowana podbudowac bo inaczej wpadnę w depresję........:(

reklama
Jestem Madzi, ale nie mam siły myślec nawet. Staram się zając czymś żeby nie ryczeć w pracy.
Wyniki moge mieć najwcześniej po 13 więc muszę poczekać. Próbuje nie myśleć czy jest normalnie czy nienormalnie, bo już do dzisiaj tak myslałam. Brzuch boli, pierś nadal z prawej strony, ale przypadek. @ niby inna, ale to o niczym nie świadczy bo obficie cieknie raczej. Tylko bez skrzepów na razie. Dowiem się czy cokolwiek było i już.
Tylko teraz mi się wszystkie plany spieprzyły i nie wiem co robić
Poczekajmy spokojnie na wynik bety wtedy będziemy gdybac co i jak

Hej hej

U mnie hmmm jeszcze nie wiem konkretnie:zawstydzona/y: Dzis 32dc bez @, cycuszki rosna i bola coraz bardziej, sikam jak najeta, tempka nie spada i mam tez lekkie nudnosci takze niby wszystko na + ale troche sie boje zrobic test :angry:

Tak sobie mysle czy na tym etapie starczy taki najtanszy z supermarketu ktory ma podobno czulosc 100 czy lepiej sie kopsnac do apteki i wydac kilka euro wiecej.

A nad morzem bylo fajnie. Udala nam sie pogoda. Bylo malo slonca (cieplo ale bez goraczki) i wiatr , tak wiec bylo malo ludzi i nasz piesek mogl sobie pohasac i dziury pokopac do woli a ja nie musialam brzucha zaslaniac jak glupia:tak:
Ja bym kupiła taki z apteki:tak:
Fajnie,że wypad sie udał :-D ja do morza mam daleko i mimo ze mam rodzię bliska w Gdańsku i Sopocie to nie jezdże.Oni nie zapraszaja a ja się nie wpraszam :baffled:

Do góry