reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Lilu- jak u Ciebie slonko???? tata ma sie troszke lepiej, tak? dobrze, ze kontunuuje ta chemie...trzymam kciuki!
kiedy wybierasz sie do kraju? jak z M...unormowalo sie juz? mam nadzieje, ze tak...buziaki:happy:

U mnie wparzasiu :tak: tak tatko ma sie lepiej :-) do kraju juz bym pleciala :sorry: tylko niestety brak jakiech kolwiek zaskurniakow :zawstydzona/y: i narazie lipa z wyjazdem :-( z M juz lepiej ;-)

reklama
Witam!
Zajączku kochany oby jednak była fasolka wciąż trzymam kciuki!:tak:
Makaronka czekam i czekam i się nie mogę doczekać tego twojego wyniku testu!:-D
Kropeczko cieszę się że już lepiej się czujesz!:-)
A ja dziś byłam na badaniach razem z M. zapłaciliśmy 355 zł ... zaczyna się... spedziłam dziś 2,5 godz bo najpierw glukoza potem krew po 1 godz i krew i po 2 godz...Zrobilismy mnóstwo badań od żółtaczki , hiv itp. najbardziej się boję różyczki ... dzwoniłam nawet do mamy która twierdzi że miałam oby miała rację!
Wyniki po 16.
Pozdrawiam

Ja też czekam na wieści od Zajączka!!! Mam nadzieję,że nas podczytuje jak Kaprycha "zza krzaków" i wie że czekamy ;-)

Dziewczynki wchodzicie co dzień na stronę pajacyka?

Ja mam od czasow studenckich ustawiona jako strone startowa na firefoxie.Polecam, przynajmniej sie nie zapomina kliknac, co najwyzej sie klika po 3 razy;-) ale tego i tak nie licza

Witam!
A ja dziś byłam na badaniach razem z M. zapłaciliśmy 355 zł ... zaczyna się... spedziłam dziś 2,5 godz bo najpierw glukoza potem krew po 1 godz i krew i po 2 godz...Zrobilismy mnóstwo badań od żółtaczki , hiv itp. najbardziej się boję różyczki ... dzwoniłam nawet do mamy która twierdzi że miałam oby miała rację!
Wyniki po 16.
Pozdrawiam

Cierpliwosc poplaca:-D
Dobrze ze samochod sprzedany to przynajmniej macie co jesc;-)

1-no to teraz bede sie miela na bacznosci:tak:
2-a w pyszczek chcesz??? jak to ktos, jak to ktos??? a ja....????? ja tez mysle:-)
psieplasiam,zie zapomniałam
dla Ciebie

Dziewczynki wchodzicie co dzień na stronę pajacyka?
TTTAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKK :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Witam!
Wyniki po 16.
Pozdrawiam
Martynko wiesci.Trzymam kciuki cały czas zacisnięte

Cierpliwosc poplaca:-D
Dobrze ze samochod sprzedany to przynajmniej macie co jesc;-)
Wiesz tylko teraz nie mamy czym jeździć ja będę na rolkach a M. na rowerze i pojedziemy tak na IVF;-):-D...
a tak naprawdę na same leki wydamy 4000 zł :szok:...ale nie martwie się tym ... oby tylko dzidzia była!
Jak się czujesz??? masz normalnie cierpliwość bo ja to już bym dawno po becie była!

reklama
Do góry