reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Justynko-dawaj mi nr kom twojego M...bo z toba sie nie dogadam-ty musisz jak najszybciej isc od ginekologa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jak posluchalas mnie w sprawie betki tak blagam cie -posluchaj mnie i teraz!!!!!!!!!!
Albo dawaj mi nr meza i ja z nim pogadam i on Cie zabierze stamtad do lekarza!!!!!!!

Zając ty nas tu nie wnerwiaj !!!! won do lekarza! juz!!!! w tej chwili wstajesz i wylanczasz sprzet! :angry::angry::angry::angry::angry::angry: tu nie trzeba namawiac lec szybko w tej sytuacji jest wszystko mozliwe!!!!!

Justynko-to fasolka!!!!!!!! nie ma teraz czasu na bb i inne takie-szybko do gina, jakiegokowliek po duphaston, raz dwa-ale nie czekaj ani minutki, prooooosze!!!!!!!!! bierz ten wynik, powiedz o testach sikanych i dzisiejszym krwawieniu i na pewno da Ci duphaston....jest to fasolka i skoro masz krwawienie to trzeba jej pomoc-preeeedko!!!!!!!
Albo jak nie do gina to do szpitala na ostry dyzur i tam tez powinni dac ci duphaston!!!!!!
Boze-modle sie kochanie, zeby bylo ok!!!!!!
zmykaj juz do lekarza!!!!!

POZIOMKA Kropka MA RACJE!!!!!!!

reklama
Do góry