reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
czerwona i duzo Kropeczko. Jak siadam kibelku to czuję że kapie:-(Zajaczku-wyslalas mi buziaka 3 minuty temu...czekam na smsa po wizycie u ginki...a jakbys natknela sie na jakis komputer z siecia to ....czekam na obszerna relacje na forum;-)
Trzymam kciuki kochanie...nie martw sie nic, trzeba dzialac ale z glowa...bez stresu....ale szybko:-) wiem, ze to nie jest latwe....a czy boli Cie cos brzusiu czy nie??? duzo masz tej krwi???? taka czerwona, zywa???ale czy duzo??? tzn. wiecej niz normalnie, mniej, tak samo?
Buziak był druga wiadomością. Tamtą chyba skasowałam zamiast wysłać

badaicka
Paulusia i Filipek
Justynko ja bym chyba mimo wszystko popedziła na oddział.czerwona i duzo Kropeczko. Jak siadam kibelku to czuję że kapie:-(
Buziak był druga wiadomością. Tamtą chyba skasowałam zamiast wysłać![]()
Tam zaraz podali by Ci leki,kroplówki i co trzeba a tak to się odwleka w czasie.Nie rób tego błedu co ja 9 lat temu,pojedż na oddział
w.kropeczka
Ja juz normalnie tez sie martwie o mnie mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze takjak z Zajączkiem![]()
Madzia-jak Ci zaraz zasadze kopniaka w piekne 4 litery to Ci dam sie zamarwtiac!!!!!! masz jakies powody??? nie! wiec prosze sie cieszyc z fasolki i nie szukac dziury w calym!!!!!!! nie masz okresu, masz piekne II na tescie, zadnych powodow do smutkow i zmartwien....i tak ma pozostac...prosze zaraz napisac kropeczce, ze zrozumiano tam za baltykiem o czym mowie i ze sie dostosujesz...bo jak nie to sie normalnie tam wybiore!
NO! Juz! porzadek musi byc...hanki nie ma to mnie przypadla ta zacna rola;-)
A tak na serio-buziaki dla Ciebie mooocne! i nie mart sie gluptasie bo nie masz powodu!!!!
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
czerwona i duzo Kropeczko. Jak siadam kibelku to czuję że kapie:-(
Oj Kochana nie martw sie bedzie dobrze musi byc

w.kropeczka
czerwona i duzo Kropeczko. Jak siadam kibelku to czuję że kapie:-(
Justynko-dostalam tylko jedna, tzn. z buziakiem:-)
kochanie...sama juz nie wiem, ale ja bym Cie jednak na ostry dyzur wyslala....tak szczerze mowie teraz co mysle.
No wlasnie tak mysle jak Badaicka.Justynko ja bym chyba mimo wszystko popedziła na oddział.
Tam zaraz podali by Ci leki,kroplówki i co trzeba a tak to się odwleka w czasie.Nie rób tego błedu co ja 9 lat temu,pojedż na oddział
Justys - a ta Twoja ginka ma dobry ten gabinet??? moze np. w razie czego dac Ci kroplowke na wzmocnienie, zastrzyk itd.... itd??? W szpitalu jakby co to nawet betke szybko z krwi ci zrobia na poczekaniu....
madzia84
Madzia-jak Ci zaraz zasadze kopniaka w piekne 4 litery to Ci dam sie zamarwtiac!!!!!! masz jakies powody??? nie! wiec prosze sie cieszyc z fasolki i nie szukac dziury w calym!!!!!!! nie masz okresu, masz piekne II na tescie, zadnych powodow do smutkow i zmartwien....i tak ma pozostac...prosze zaraz napisac kropeczce, ze zrozumiano tam za baltykiem o czym mowie i ze sie dostosujesz...bo jak nie to sie normalnie tam wybiore!
NO! Juz! porzadek musi byc...hanki nie ma to mnie przypadla ta zacna rola;-)
A tak na serio-buziaki dla Ciebie mooocne! i nie mart sie gluptasie bo nie masz powodu!!!!
Zrozumiano Kropeczko,masz racje trzeba sie cieszyc,a ciesze sie ogromnie.buziaki;-)
w.kropeczka
Zrozumiano Kropeczko,masz racje trzeba sie cieszyc,a ciesze sie ogromnie.buziaki;-)
No! Takich zolnierzy to az radosc "ustawiac". General zadowolony...odmaszerowac;-):-)

Kiedy wracasz na ziemie ojczysta nasza kochana mamusiu?????
w.kropeczka
Justys-tak sobie pomyslalam, za 15 minut masz wizyte....jak ta ginka nie przyjmie cie od razu i bedziesz musiala tam u niej czekac to jedź od razu do szpitala, nie czekaj juz dluzej u niej az cie wezwie...ok? jesli natomiast juz bedzie gotowa o 15ej i wolna dla Ciebie to idz skoro juz sie umowilas...w sumie niewiele juz czasu do tej wizyty zostalo........a ja czekam na dobre wiesci!!!!!!!!
Jedziesz z mezem mam nadzieje, tak?????
Jedziesz z mezem mam nadzieje, tak?????
reklama
madzia84
No! Takich zolnierzy to az radosc "ustawiac". General zadowolony...odmaszerowac;-):-):-)
Kiedy wracasz na ziemie ojczysta nasza kochana mamusiu?????
Na 8 sierpnia mam wykupiony bilet,jeszcze dwa tyg to jest sobota,a w pon odrazu do gina ide

Podziel się: