reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

no a cos Ty zas wymyslila...co??? ja ci dam!!!!
a bo tak mysle czasem ze te fotki na NK to tak na pokaz wszyscy wstawiają pjak patrze na niektórych moich znajomych ale szkoda mi z drugiej strony, ale i tak pare wykasowałam juz :tak:
Boshe juz 16.40 a justynka dalej milczy...........juz mnie brzuch rozboleła z tego czekania
naprawdę to czekanie na wiadomości jest okropne :tak:

reklama
dziewczyny czy to mozliwe zeby badanie trwalo az tak dlugo??? A moze Zajaczka skierowala ta ginka na badania do szpitala jednak?

Moze ona z tych nerwów nie wzięła Kropeczko numeru do Ciebie i dopiero jak wróci do domu to coś napisze.

zadzwonilam do meza i tez mu powiedzialam o przygodzie z musią, a on na to "wiesz jaki to dopiero bylby pyszny kleik"
czy wyscie powariowali???
ja teraz nie wiem jak zjem ten czysty bo bede ciagle ta muche widziala....
No jka nie jak tak :-D świat jest pełen wariatów :laugh2::laugh2::laugh2:
a bo tak mysle czasem ze te fotki na NK to tak na pokaz wszyscy wstawiają pjak patrze na niektórych moich znajomych ale szkoda mi z drugiej strony, ale i tak pare wykasowałam juz :tak:

naprawdę to czekanie na wiadomości jest okropne :tak:
Mnie zaczeło denerwowac to dodawanie zdjec do tych jakichs konkórsów.Ludzie jak nawiedzenie przerabiaja i obrabiaja swoje fotki,wrzucaja ich potem całą masę :baffled: a przeciez nie o to w tym wszystkim chodziło :-(Jednak póki co nie likwiduje swojego konta na n-k bo dzieki temu odnalazłam starych znajomych i troszke odświerzyłam znajomości.Choć powiem szczerze ze coraz bardziej nosze się z takim zamiarem

Mnie zaczeło denerwowac to dodawanie zdjec do tych jakichs konkórsów.Ludzie jak nawiedzenie przerabiaja i obrabiaja swoje fotki,wrzucaja ich potem całą masę :baffled: a przeciez nie o to w tym wszystkim chodziło :-(Jednak póki co nie likwiduje swojego konta na n-k bo dzieki temu odnalazłam starych znajomych i troszke odświerzyłam znajomości.Choć powiem szczerze ze coraz bardziej nosze się z takim zamiarem
ja wlaśnie tez tak mam troche mi szkoda a z drugiej strony to dla mnie w niektórych przypadkach takie przechwałki sa

Moze ona z tych nerwów nie wzięła Kropeczko numeru do Ciebie i dopiero jak wróci do domu to coś napisze.

mam nadzieje, ze go sobie zapisala...bo Zajaczek nie ma w domu internetu...wiec jakby nie zapisala to do skrzynki na bb zajrzy pewnie dopiero jutro w pracy...?

Strasznie dlugo....a czy Hanka nie ma namiarow na Zajaczka-gorset jej kiedys przeciez wysylala, wiec na bank ma adres ale moze ma do niej tez nr telefonu? HANIA!!!!!!!!!!gdzie jestes??????

reklama
No tak jak nie zapisała to dopiero jutro:sorry:

A ja sobie kompot z wiśni robie:happy:synek non stop go pije co musze co chwile go robić:-DM nazbierał to trzeba porobic no nie;-)

A tak wogóle jak ja bym sobie zjadła lody ale takie we waflu duże gałki owocowe i do tego posypka mniammmmmmmmmmm:-palbo jakiegos batona marsa itp.ale z dwa lub więcej bo 1 to tak na zachęte:tak:

Do góry