reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

ja wlaśnie tez tak mam troche mi szkoda a z drugiej strony to dla mnie w niektórych przypadkach takie przechwałki sa

Bernadko...ludzie rozne zdjecia wstawiaja...kazdy takie jakie mu pasuje, jedno jedno, inni tysiac...
Ty masz sliczne fotki, naturalnie.... i nie musisz sie ich wstydzic i juz na pewno nie musisz ich kasowac:-))) A z nowa fryzurka i tak chetnie bym cie zobaczyla:-):-)

ja chce sciac wlosy ale pomyslu mi brak...nie wiem na jakie...teraz takie nijakie mam w sumie....
ale nie teraz o tym...

gdzie ten Zajaczek????? matko kochana zeby tylko wszystko bylo dobrze!!!!

reklama
A tak wogóle jak ja bym sobie zjadła lody ale takie we waflu duże gałki owocowe i do tego posypka mniammmmmmmmmmm:-palbo jakiegos batona marsa itp.ale z dwa lub więcej bo 1 to tak na zachęte:tak:

Ty zarłoku wstetny:-p ja tu na diecie jestem kleikowej, z wirusem zoladka a ty tak kusisz!!!!!!!!
jezuuu tez bym zjadla lody......ale na razie mi nie wolno...moze za kilka dni...:baffled: mam takie pyszne w zamrazarce: jedne wisniowe i drugie to moje ulubione: mascarpone z pistacjami....:-p

Ty zarłoku wstetny:-p ja tu na diecie jestem kleikowej, z wirusem zoladka a ty tak kusisz!!!!!!!!
jezuuu tez bym zjadla lody......ale na razie mi nie wolno...moze za kilka dni...:baffled: mam takie pyszne w zamrazarce: jedne wisniowe i drugie to moje ulubione: mascarpone z pistacjami....:-p

EKHM :-p
obiad: zapiekanka z pomidorów, mozzareli i cuknii, do tego łosoś wędzony, kukurydza z majonezem... BOSHE jakie to było dobre...

o ja podeślij mi je:-p

Niuniu-ja nie mam jeszcze wiesci...obiecalam, ze jak tylko Justynka cos napisze dam zaraz znac na forum...jak na razie nic nie mam od niej:-(((((((martwie sie bardzo!

Wogole to juz fixuje, bo sobie sama teraz wysylam sms-y z angielskiej komorki na polska by sprawdzic czy dochodza...a przeciez wiem, ze zawsze dochodza....i doszly...a Zajaczek milczy....ale musi miec czkawke...ciagle o niej gadamy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kropeczko ja myśle,że Justynka pojechała na oddział i tam sie nia zajmuja i jak się juz wszystko w miarę uspokoi to się odezwie( o ile zapisała Twój nr:baffled:)

Tez tak mysle...ale kurcze mogla napisac choc 2 zdania w drodze od gina do szpitala....choc pewnie byla za bardzo przerazona i gadala z mezem.....

FASOLKO JUSTYSI -TRZYMAJ SIE DZIELNIE !!!

Do góry