Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem dokladnie jakie to badanie czy komputerowe czy recznie to liczą ale wyniki szybko sąwiec recznie do 15 czy tez 40 mln w ciagu 6 godzin by nie doliczyli
![]()

Kochanie a Wy cos płacicie za ta szkołę rodzenia?Dzień dobry moje panie :-)
A my w środę w SzR będziemy się uczyć ubierać dzidzie a faceci będą kapać oczywiście lalki.
Wczoraj na koniec faceci musieli nam stopy masować- suuuper![]()
No raczej nie ,bo obie kolezanki stwierdziły ze cyt." sa grube i brzydkie" i sie nie pokarzą :-(Kropeczko - jesteś niezawodna:-)
A dlaczego się ukrywaja po farbowaniu - znaczy na nk ich nie wyczaję???
No raczej nie ,bo obie kolezanki stwierdziły ze cyt." sa grube i brzydkie" i sie nie pokarzą :-(

Dzień dobry moje panie :-)
Powiedzieli ile może Cię trzymać.
;-);-) Ale wkrótce będzie wolno
Wczoraj na koniec faceci musieli nam stopy masować- suuuper![]()
:-);-)Kropeczko - jesteś niezawodna:-)
A dlaczego się ukrywaja po farbowaniu - znaczy na nk ich nie wyczaję???
Kamila - chyba, że tych badających są miliony to wtedy kto wie, kto wie...![]()

sie usmialam

a jeszcze mam pytanie - widziałam Ktosiową na BB czy mam przewidzenia![]()
Kochanie a Wy cos płacicie za ta szkołę rodzenia?
Bo jak czytam co piszesz to moja szkoła rodzenia to było tylko odbebnienie po łebkach wszystkiego :-(a to taka bezpłatna była przy szpitalu
Dokładnie miasto finansuje zajęcia kiedyś się płaciło.z tego co ja kojaze to na terenie warszawy szkola rodzenia jesy refubdowana :-) i wiekszosc szkol ma podpisane tez kontrakty ale nie wiem jak z Kingus jest![]()