reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Obecnie nie wiem czy starania o fasolkę w ogóle podejmę jeszcze ale do was będę zaglądać.
PA
Niunia a co się stało kochana? Nie uciekaj :no:
Magda - i Ty Ich do pionu nie postawiłaś?:szok:
A i owszem,owszem wszystkie na nie nakrzyczałyśmy ale i tak se nie dały przegadać uparciuchy jedne

a jeszcze mam pytanie - widziałam Ktosiową na BB czy mam przewidzenia:szok:
Nie nie masz przewidzeń

Ostatnia edycja:
reklama
a jeszcze mam pytanie - widziałam Ktosiową na BB czy mam przewidzenia:szok:
no ja chyba tez mam.....przewidzenia:-D

nie wiem dokladnie jakie to badanie czy komputerowe czy recznie to liczą ale wyniki szybko są:) wiec recznie do 15 czy tez 40 mln w ciagu 6 godzin by nie doliczyli:)

moze jakies mega mózgi????

Obecnie nie wiem czy starania o fasolkę w ogóle podejmę jeszcze ale do was będę zaglądać.
PA

cos ty znowu wymyslila???? Niunia-do raportu!!!
no chyba nie dojde do tego prysznica...

potem zajrzę na pewno - chociaz jeszcze muszę jechac do apteki i sklepu - pusto w lodówce:tak:

taaaa najlepsze spozywcze zakupy robi sie w aptece...pychotka:-);-):rofl2:;-)

Dokładnie miasto finansuje zajęcia kiedyś się płaciło.
Wiem, że niestety w innych miastach trzeba płacić 200-400zł za szkołe.
Ja jestem na razie zadowolona i nawet mój M się zaangażował. Wczoraj włożył mi kartki żebym mogła notować na zajęciach;-)
Ale mnie Kinia kopie po prawym boku :-D:-D

Ale fajnie to brzmi..i bezplatnie...i wogole...tak trzymac!!!
I chwale postawe M...będzie super tatus...odpowiedzialny i wogole:tak:

....a co do tej Malej co kopie...- oddaj jej, oddaj, jej, nie daj sie!:laugh2::happy::laugh2:

Buziaki!!!!

I do potem...za godzinke, albo pol!

PS . Mam nadzieje, ze Zajaczek jest juz pobadaniu i wyszedl juz do domku z tego okropnego szpitala odpoczac....bo my niby tu piszemy o tym i tamtym, o dupie marynie....ale ja ciągle spoglądam na komorke i myślę o mojej Poziomce:-(
...Mam nadzieje, ze szybko smutek minie i zacznie nowe staranka z nowym zapalem i z duphastonem...myslicie ze Justynka powinna brac duphaston po takim zdarzeniu? mnie sie wydaje, ze tak...
Wiolus mimo pisania o tym i o tamtym to wszystkie myślimy cały czas o naszej Justynce.
Co do duphastonu to ja się nie znam :-(

Imagination!!!!!!! a dopiero wczoraj o ciebie pytalam:-) Super wygladasz i super Facecik z Twojego Juniora!!!!! mam nadzieje, ze wszystko uklada sie z T. jak powinno i ze jestes szczesliwa!
Gratuluje synka raz jeszcze!!!!:-)
A kogo pytałaś?;-)
Z T układa sie w miare dobrze. Mieszkamy od blisko miesiąca juz na 'swoim' w Warszawie :-D Czy jestem szczęśliwa? w sumie tak, ale jak każdy - czuję niedosyt;-)
no ja chyba tez mam.....przewidzenia:-D
co Wy macie do Ktosiowej? To moja przyjaciółka:crazy: i naprawdę jest w ciąży, w 20tc i będzie mieć córeczkę;-)

ja za badanie nasienia placilam 30 zł:) i wyniki w ten sam dzien popoludniu
a to prywatnie robilas??
buziaczek i trzymam by motywacja zostala zakonczona sukcesem - "operacj zolnierzyki" ma zostac wypelniona!!!! 3mam kciuki za wyniki!!!!:tak:
Grunt to skuteczna motywacja:tak::-):tak:

my placilismy w kraju 130 i wyniki tez byly nastepnego dnia.:happy:
no mam nadzieje, ze zostanie wypełniona hehe! boje sie ze cos bedzie nie tak...... mąż łyka tyle tablet na zatoki, na alergie, ze martwie sie ze mogły sie zepsuc...:zawstydzona/y:
Dzień dobry moje panie :-)
Super Marzenko, że się zdecydowaliście :tak::tak:
no mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze:tak:

jak ty masz fajnie że cie mężus po stópkach masuje heeh:-D

ja juz chałupke ogranełam , siebie tez:-) zaraz sie za jakis obiad trzeba wziąc....

reklama
Ciężki kaliber z M

Ach te chłopy wiecznie zakłopotane! Co tym raze wymyślił?:wściekła/y:

A kogo pytałaś?;-)
Z T układa sie w miare dobrze. Mieszkamy od blisko miesiąca juz na 'swoim' w Warszawie :-D Czy jestem szczęśliwa? w sumie tak, ale jak każdy - czuję niedosyt;-)

co Wy macie do Ktosiowej? To moja przyjaciółka:crazy: i naprawdę jest w ciąży, w 20tc i będzie mieć córeczkę;-)
Ja osobiście nic doniej nie mam.Jak było z nia coś nie tak tutaj to mnie jeszcze na tym watku nie było

Do góry