Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hanka to Ty teraz nie rezygnuj z roboty! Zaraz im L4 przyniesiesz! Potem potrójne becikowe- zgarniesz trochę kasy, nie jest źle!
Powiem Ci tak szczerze że Twoje testowanie to mega ważne wydarzenie będzie. Powinnaś jakąś transmisje na żywo nam walnąć![]()
1-Loree...cholera jasna czy nie jestes moja ukryta siostra blizniaczka??? jednojajową??? taka zgodnosc mysli...niebywale!
Objawy...mialam namysli: gadanie glupot megawymiarowe...w sam raz jak na trojaczki...w sensie, ze niby bety nie zrobisz...
no bo jak nie - jak tak...prawda????
A czekoladkami toś ty miala czestowac...imieninowo...normalnie jakby z Krakowa, albo Poznania byla...no...
Loree - jak się nauczę zapisywać w innym formacie to spróbuję jeszcze raz - a że ja uparta jestem to się nauczę
tak z tarczycą będę się leczyć najprawdopodbniej do końca życia - na lekach - od 3,5 roku biorę euthyrox - mam wyrównany poziom hormonów, ostatnio też spadł mi poziom przeciwciał anty TPO prawie do poziomu normy - więc w chwili obecnej nie ma rzutu zapalenia, ale choroba może w każdej chwili znowu się zaostrzyć - to w końcu jest przewlekły stan zapalny![]()
Hanka - Ty imieniny miałaś w niedzielę - wszystkiego najlepszego i fasolek wymarzonych
- nie wiem jak Ty ale ja w ten weekend to tyle piwa wypiłam, że ... lepiej nie mówić bo mnie na odwyk wyślą
zmykam wyciągnąć kolejne pranie z pralki
no tak..nie ma to jak kota ogonem...no albo kropeczke...odwrocic....
Bylo juz o dupie Hani i Maryni to teraz o mojej
Loree-tu w Uk dostalam lek na tą szczelinke i mam go-tzn. masc - stosowac 4 tygodnie, jak sie nie zmniejszy w ciagu 4 tygodni to mam wrocic do lekarza i trzeba bedzie operowac...jak na razie stosuje ja chyba 3 tygodnie...a wlasciwie juz 4y tydz. teraz zaczelam...i jest malutenka jedynie poprawa...bo nie krwawie....za tydzien ide na wizyte i zobaczymy co lekarz powie i jak to oceni. Ale chyba przed skalpelem nie umkne:-zawstydzona/y::-(bo szczelinka nie zmalala.

nic nie poradzimy - muszą to sobie sami wyjaśnić - życzę tylko by się udało

Kropeczko a w tym opisie tam pisze ze nalezy poinformować lekarza jak sie jest uczulonym na penicylinę a ja właśnie jestem tak ze nie wiem czy mogłabym to stosować
Powiedz otwarcie 3pierdzielisz a nie tam szyfruje w pięknych słówkach i domyślaj się człowieku.
W sensie od centusi mnie wyzywasz???? Im to bym chętnie cyjanek zapodałam albo coś na rozwolnienie.
.
...jestem pod stałą opieką endokrynologa - zmieniłam ginekologa i na razie nie mam powodu by narzekać tylko mam czekaćA gadałaś o tym z lekarzem?????
Wypłukałam się z kasy na inseminacje. Kosztowała mnie w sumie 850,00 i zostałam gola w ryj.
Danke za życzonka.
Muszę Laski lecieć do tej zaje...nej roboty, aż mi się żygać chce jak mam tam jechać. Postaram się wpaść chociaż mój ma wolne do czwartku - ocipieje.

Magda - wracaj no forumnic nie poradzimy - muszą to sobie sami wyjaśnić - życzę tylko by się udało
![]()

dzięki Loree:-)Trzymam kciuki bo nie dość że chodzić nie możesz to potem nawet usiąść nie będzie chyba za bardzo jak?![]()
Magda - wracaj no forumnic nie poradzimy - muszą to sobie sami wyjaśnić - życzę tylko by się udało
?
W.KROPECZKO SZKODA,ZE 1 KRECHA,CHOLERA JASNA.....
BUUUUUUZIOLE DLA WAS WSZYTSKOCH CIOTKI KLOTKI!