reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

następne zdzirsko na horyzoncie!!!! jakie to są ku.... Mają satysfakcje z rozbijania rodzin czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wywlekłabym takie za kudły, nago po żwirowej drodze, albo wiejskiej drodze z krowimi plackami!!!!!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

A znam u nas na wiosce co takie coś zrobiła i jej nic za to nie zrobili, więc wrazie czego wiem do kogo udać się po pomoc:-D Tylko, że ona wypuściła babę na obwodnicy pomiędzy dwoma miastami:szok:

fajnei masz sciete te wloski,bardzo poobnie niedlugo zetne swoje,ale ty masz chyba z tego co widze geste i grube,co..?
bo moich niby jest troszku,ale chłolery sa ciniutkie i delikatne..

Bardzo gęste ale cienkie.
Kup sobie ziółka na włosy skórę i paznokcie tylko sprawdź czy będziesz mogła je pic. Po trzech miesiącach kubeczku ciepłych ziół będą efekty, bynajmniej u mnie lepiej zadziałały niż tabletki.

reklama
No właśnie ja nie poruszałam szczegółów na forum, tylko parę osób jest bardziej wtajemniczonych.
Nie chce do niej dzwonić z komóry, bo nie mogę zablokować wyświetlania mojego nr telefonu a ona pracuje w tym samym molochu co mój M i nie chce by ktokolwiek miał mój nr.
Ale NK działa więc tam ją dorwałam

kurde lipa,ze pracuje w tym samym budynku co Twoj M.....ja bym byla ostrozna mimo wszystko ale to tez zalezy od tego jak Twoj M sie zapatruje na cala ta sytuacje...bo moze go to nie ruszac i moze ma ja dleboko w dupie...a to zdzirsko to chociaz atrakcyjne jakies czy raczej paszczur :nerd: hehe

A skoro kiedyś tu gadałyście o fryzurach, figurzę to moje aktualne foto:
Niunia-super fryzurka i wogole slicznie wygladasz!!!! kolor tez bardzo ladny!
Masz ladne i bardzo wyrazne rysy twarzy!!!!

hej pipko :-) a nie widzialas ze juz zaakceptowalam :tak::tak::-):-) normalnie tlek na kolano!!! :-):-):-)
a pierniczyc to wszystko... nie bede meczyc mojego juz do czwartku a w czwartek na badanko... i dupa... co bedzie to bedzie...
a co wy tak sobie "pipkujecie" co???

Sandra-mecz Swojego w czwartek dopiero ...wprost do pudeleczka...i nie martw sie na zapas wynikami!!! wiesz juz ile bedziecie musieli czekac na wyniki?

a tak sobie myślę ze moze szkoda było zaczynac to leczenie i przerywać staranka skoro i tak nic z tego nie wychodzi
Bernadko..ja nie wiem-dyzyzja nalezy do ciebie...wiem, ze wiele kobiet w ciazy narzeka na cere-a wielu tym , co mialy klopoty-wszystko sie w ciazy ladnie wyrownuje i tradzik zanika...na dwoje babka wrozyla...
a czy u ciebie ten tradzik to jedyny powod przerwania staranek??? bo jesli tak...to ja bym z powodu tradziku tylko staranek nie przerywala...wydaje mi sie....

Niunia jaki ty lachon jesteś no no super wyglądasz tylko nie wiem jaki masz kolor włosków bo mnie mam kolorów w kompie

Ty sie ciesz a nie becz...fajnie jest miec sliczne kolezanki...ja np. sama sie ciesze ze i Niunie i tez Ciebie wsrod znajomych mam...bo buziaczek masz sliczniusi...i usmiech i oczka i wogole...i jeszcze teraz fryzurke:-):-):tak::-)

Tak, chyba schowam modem - nie będzie mia dostępu do kompa, schowam mu kluczyki od auta - nie będzie mógł nigdzie pojechać, zamknę rowery na klucz i go schowam - nigdzie nie zwieje, z kosiarki coś wymontuje coby nie odpaliła a kose wyrzucę w krzaki - coby nie uciekł na pole, gry komputerowe pochowam - by nie bawił się w strzelanki a książki odwiózł do biblioteki więc nie ma a jak przywiezie nowe to tak zakamufluje, że mu odechce się czytac.
Jeżeli to wszysttko zrobie to będę mogła spokojnie porozmawiac z własnym M.
cokolwiek trzeba ale musisz z nim pogadac na spokojnie i dluuuugo...do skutku az cos wyciagniesz z niego!

Kropeczko na pewno zauwazyłaś na tych fotkach co Ci wczoraj wysłałam jaką mam cerę a tam miałam makijaż tylko taki z całego dnia nie poprawiany i trochę starty i widać doskonale jaką mam cere
masz taka jaka ja mialam w dniu slibu...wiec ja to dobrze znam bernadko, naprawde! a teraz mam o niebo lepsza, naprawde...nie jest idelana, bo taka pewnie nigdy nie bedzie...ale jest duuuuzo lepsza:-)

ja spadam dziewuszki do kina z malzem :sorry: bedziemy dzisiaj swietowac :laugh2:
Milego swietowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i czulego!!!!!!! i owgole ach, och i ech!!! najlepszego z okazji 7 wspolnych lat:-);-):-)

Pytanie na jutro-do Eve-czy na Zakyntosie byly rybki i mozna bylo nurkowac z rurka przy plazy czy raczej bylo g...o widac????

....nago po żwirowej drodze, albo wiejskiej drodze z krowimi plackami!!!!!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

ta opcja z plackami mi sie podoba Kasiu!!!!!! BRAWO!!!!!! MOJA DZIEWCZYNKA!!!!!!

a teraz moje GLUPIE PYTANIE DNIA hehe!
czy znacie jakis sposob,zeby przytyc w dupsku i zeby weszlo tez w biodra..?nigdzie wiecej tylko w te miejsca hahahhahh(no chyba,ze jeszcze w cycuchy...zart)
obrzeram sie wlasnie duza porcja pierogw z serem polanych tluszczem niezle co,ale chce przytyc troche...

wow ale lacheta z Ciebie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:;-)

Dzięki:-)

Praca pomogła, siłowni nie trzeba było i brzuszek nie ma już tyle tłuszczyku co kiedyś, piersi się trzymają wysoko i łapki wyrabiają, bo troszkę czasami w pracy dźwigam, więc pakuje, jem i pracuje, wrazie potrzeby wskoczenia w strój kąpielowy mam jeden problem z głowy.

kurde lipa,ze pracuje w tym samym budynku co Twoj M.....ja bym byla ostrozna mimo wszystko ale to tez zalezy od tego jak Twoj M sie zapatruje na cala ta sytuacje...bo moze go to nie ruszac i moze ma ja dleboko w dupie...a to zdzirsko to chociaz atrakcyjne jakies czy raczej paszczur :nerd: hehe

ten sam budynek, ale ponoć ogromna odległość pomiędzy nimi bo inna specjalizacja zawodu a monitoring więc nie mogą od tak się spotkać wtedy co im pasuje. Mają tam zwalniać kobiety więc mam nadzieje, że na tą sucz trafi

Przeciętniak, nie chwaląc siebie w porównaniu do mnie to paszczór do widac, ze w kilogramach ma nadmiar na brzuchu, a i moim zdaniem nie dba za bardzo o siebie, bo włosy, miała takie jakby sianowate na fotce, ja nawet w pracy w sklepie mam zgrabnie kłaki zaczesane i wymalowana jestem a ona takie lipne zdjęcia na NK wstawiła.

...czy raczej paszczur :nerd: hehe
ale okreslenie-w deche!!!!!:-D:laugh2::-D

czy znacie jakis sposob,zeby przytyc w dupsku i zeby weszlo tez w biodra..?nigdzie wiecej tylko w te miejsca hahahhahh(no chyba,ze jeszcze w cycuchy...zart)
...

Romcia-trafilas idealnie!!! wiec sposob jest jeden i tylko jeden-zadne pierogi tu nie pomoga: Słuchaj:
idziemy razem do kliniki-ja i Ty i ja Ci daje moj nadmiar tu i tam....i ja robie wystrzyk a Ty robisz wstrzyk...i obie wychodzimy zadowolone...ja z mniejszym obwodem w dupie i biodrach a Ty z wiekszym;-) :laugh2::rofl2::laugh2:
Cyckami sie niestety nie dziele bo nie mam za bardzo czym, 75B wiec sama rozumiesz.....:zawstydzona/y:

Przeciętniak, nie chwaląc siebie w porównaniu do mnie to paszczór do widac, ze w kilogramach ma nadmiar na brzuchu, a i moim zdaniem nie dba za bardzo o siebie, bo włosy, miała takie jakby sianowate na fotce, ja nawet w pracy w sklepie mam zgrabnie kłaki zaczesane i wymalowana jestem a ona takie lipne zdjęcia na NK wstawiła.

dawaj namiary...same ocenimy...
Ales ją podsumowala....

Niunia-super fryzurka i wogole slicznie wygladasz!!!! kolor tez bardzo ladny!
Masz ladne i bardzo wyrazne rysy twarzy!!!!

Dzięki;-)
Dużo osób właśnie zwraca uwagę na te rysy twarzy a mnie się wydaje, ze to normalne:eek:

obrzeram sie wlasnie duza porcja pierogw z serem polanych tluszczem niezle co,ale chce przytyc troche...

Ja też bym chciała mieć w pupie odrobinę więcej a jak tyje to tylko na brzuchu i udach:-( i cyckach:-D Walczę z tym od długiego czasu więc jak znajdziesz skuteczną recepturę tylko na tyłeczek to daj znać:-D

łe to wyluzuj jak brzydal jakis to do obory z nia...
.
Romcia-trafilas idealnie!!! wiec sposob jest jeden i tylko jeden-zadne pierogi tu nie pomoga: Słuchaj:
idziemy razem do kliniki-ja i Ty i ja Ci daje moj nadmiar tu i tam....i ja robie wystrzyk a Ty robisz wstrzyk...i obie wychodzimy zadowolone...ja z mniejszym obwodem w dupie i biodrach a Ty z wiekszym;-) :laugh2::rofl2::laugh2:
Cyckami sie niestety nie dziele bo nie mam za bardzo czym, 75B wiec sama rozumiesz.....:zawstydzona/y:

ale sie usmialam buhahahha! serio mnie ubawilas!ja mam malutkie B:sorry:zastanawiam sie powaznie nad powiekszeniem...ale w dupie by mi sie przydalo i w biodrach troszke to na kiedy sie ustawiamy na ten zabieg..?

reklama
Do góry