A skoro kiedyś tu gadałyście o fryzurach, figurzę to moje aktualne foto:
Niunia-super fryzurka i wogole slicznie wygladasz!!!! kolor tez bardzo ladny!
Masz ladne i bardzo wyrazne rysy twarzy!!!!
hej pipko :-) a nie widzialas ze juz zaakceptowalam

:-):-) normalnie tlek na kolano!!! :-):-):-)
a pierniczyc to wszystko... nie bede meczyc mojego juz do czwartku a w czwartek na badanko... i dupa... co bedzie to bedzie...
a co wy tak sobie "pipkujecie" co???
Sandra-mecz Swojego w czwartek dopiero ...wprost do pudeleczka...i nie martw sie na zapas wynikami!!! wiesz juz ile bedziecie musieli czekac na wyniki?
a tak sobie myślę ze moze szkoda było zaczynac to leczenie i przerywać staranka skoro i tak nic z tego nie wychodzi
Bernadko..ja nie wiem-dyzyzja nalezy do ciebie...wiem, ze wiele kobiet w ciazy narzeka na cere-a wielu tym , co mialy klopoty-wszystko sie w ciazy ladnie wyrownuje i tradzik zanika...na dwoje babka wrozyla...
a czy u ciebie ten tradzik to jedyny powod przerwania staranek??? bo jesli tak...to ja bym z powodu tradziku tylko staranek nie przerywala...wydaje mi sie....
Niunia jaki ty lachon jesteś no no super wyglądasz tylko nie wiem jaki masz kolor włosków bo mnie mam kolorów w kompie

Ty sie ciesz a nie becz...fajnie jest miec sliczne kolezanki...ja np. sama sie ciesze ze i Niunie i tez Ciebie wsrod znajomych mam...bo buziaczek masz sliczniusi...i usmiech i oczka i wogole...i jeszcze teraz fryzurke:-):-)

:-)
Tak, chyba schowam modem - nie będzie mia dostępu do kompa, schowam mu kluczyki od auta - nie będzie mógł nigdzie pojechać, zamknę rowery na klucz i go schowam - nigdzie nie zwieje, z kosiarki coś wymontuje coby nie odpaliła a kose wyrzucę w krzaki - coby nie uciekł na pole, gry komputerowe pochowam - by nie bawił się w strzelanki a książki odwiózł do biblioteki więc nie ma a jak przywiezie nowe to tak zakamufluje, że mu odechce się czytac.
Jeżeli to wszysttko zrobie to będę mogła spokojnie porozmawiac z własnym M.
cokolwiek trzeba ale musisz z nim pogadac na spokojnie i dluuuugo...do skutku az cos wyciagniesz z niego!
Kropeczko na pewno zauwazyłaś na tych fotkach co Ci wczoraj wysłałam jaką mam cerę a tam miałam makijaż tylko taki z całego dnia nie poprawiany i trochę starty i widać doskonale jaką mam cere
masz taka jaka ja mialam w dniu slibu...wiec ja to dobrze znam bernadko, naprawde! a teraz mam o niebo lepsza, naprawde...nie jest idelana, bo taka pewnie nigdy nie bedzie...ale jest duuuuzo lepsza:-)
ja spadam dziewuszki do kina z malzem
bedziemy dzisiaj swietowac
Milego swietowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i czulego!!!!!!! i owgole ach, och i ech!!! najlepszego z okazji 7 wspolnych lat:-);-):-)
Pytanie na jutro-do Eve-czy na Zakyntosie byly rybki i mozna bylo nurkowac z rurka przy plazy czy raczej bylo g...o widac????
ta opcja z plackami mi sie podoba Kasiu!!!!!! BRAWO!!!!!! MOJA DZIEWCZYNKA!!!!!!