reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

foty w nowych wlosach jeszcze nie mam...moze dzis cos na NK wstawie..

a u lekarza...eh...dluga historia..musze p\rzetrawic..i opisze za moment

co sie dzieje..?

NIUNIA27 przeciez ona wyglada jak tranzystor w perłuce...daj sobie spokoj z tym paszczurem,faktycznie jest niezadbana jakby jej dodac butelke w winem pasowalaby jak ulal..

reklama
Kurka woda...ja was przepraszam teraz za to co napisze...ale szlag mnie trafia ze dziewczynie moga zrobic krzywde...

W takim czasie po zapłodnieniu to jest dopiero komóreczka podzielona na 100 czesci..tam nie ma co do zabiegu dawać! Niech Justyś się nie zgadza na żaden zabieg. Większość lekarzy powiedziałaby że to nie ciąża jeszcze bo nie doszło do pełnego zagnieżdżenia w endometrium - gdyby nie zrobiła bety nawet nie wiedziałaby że jest w ciąży i myślałaby że @ jej się spóźniła i organizm sam by jej się oczyścił bez ingerencji lekarzy. Większość z nas była już w ciąży nawet o tym nie wiedząc - właśnie w takiej sytuacji jak Justyś.

Przepraszam że jestem taka brutalna.
Ja bym się nie zgodziła na zabieg i poszła do domu..

NIUNIA27 przeciez ona wyglada jak tranzystor w perłuce...daj sobie spokoj z tym paszczurem,faktycznie jest niezadbana jakby jej dodac butelke w winem pasowalaby jak ulal..

Myślałam, że spadnę z krzesła ze śmiechu jak to przeczytałam.
Mnie tylko wkurza wpierdalanie się czyjeś jak żyd między wozy!

Wybaczcie mi moją sukowatość ale po moich przejściach z ciążą i poronieniem i różnymi lekarzami wiem o co walczyć i wiem jak jest. Może to chamskie co piszę ale nie mogę się powstrzymać jak myślę o tym jak traktują ją w szpitalu.

A skoro kiedyś tu gadałyście o fryzurach, figurzę to moje aktualne foto:

super wygladasz:tak::tak::tak:wal to babsko pokaż jej gdzie ona może cię powąchać ;-)jak się tak lubi wciskać w czyjąś rodzine to niech poczuje twoje pazurki:tak:

Romcia-trafilas idealnie!!! wiec sposob jest jeden i tylko jeden-zadne pierogi tu nie pomoga: Słuchaj:
idziemy razem do kliniki-ja i Ty i ja Ci daje moj nadmiar tu i tam....i ja robie wystrzyk a Ty robisz wstrzyk...i obie wychodzimy zadowolone...ja z mniejszym obwodem w dupie i biodrach a Ty z wiekszym;-) :laugh2::rofl2::laugh2:
Cyckami sie niestety nie dziele bo nie mam za bardzo czym, 75B wiec sama rozumiesz.....:zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:rofl2:ps.dobrze że zatestowałaś bynajmiej wiesz na czym stoisz:tak:szkoda że nie ma 2 kreseczek :sorry:

Mam dalsze wiesci od Zajaczka!!!!!
jest nadal w szpitalu:-:)-:)-(, nadal lezy na korytarzu:wściekła/y::no::wściekła/y:miała robione badania i jutro ma miec zabieg :-(i moze po zabiegu wyjdzie do domu....
Biedny Zajaczek......

ajeju tak źle jest że aż zabieg ale kurka ja myślałam że sama się oczyściła że ogólnie nie powinna mieć łyżeczkowania kurka oby jej tam diabła nie narobili:no:tulam mocno musi kobitka cierpieć:-(

JUSTYŚ przepraszam za to wszystko co napisałam i mam nadzieję że się na mnie nie obrazisz jak to wszystko przeczytasz! Walcz o siebie i swoje dobro!

Mam nadzieję że nie zgodzisz się na zabieg..wtedy staranka bardzo przesuną się w czasie..Przynajmniej 2 cykle..

reklama
Do góry