w.kropeczka
Fanka BB :)
Hej piekne!
Wyszedl negatywny, a glowa mi jeszcze platala figle, bo zdawalo mi sie, ze cos tam majaczy obok jednej czerwonej krechy. Mieszkam w Anglii i moje kolezanki Angielki wszystkie utrzymuja, ze dzieci nie chca miec, a te ktore chca, musza sie najpierw "wybawic". A milosc mojego zycia tez nie za mloda... mlody. Ale on nie patrzy na to w ten sam sposob jak ja.
Jak w koncu z Zajaczkiem?
Zajaczek:-(niestety...fasolka nie dala rady:-(jest w szpitalu...
Qcz ...cokolwiek by to nie znaczylo (???) masz tam cos obok tej krechy czy nie masz??? bo jak masz cien, cienia cienia....to :-) i zapewne za kilka dni bedzie juz cien cienia, a potem tylko druga kreska-ciemna i wyrazna, zadnych cieni

Wiem jakie jest podejscie w Uk...smaa tu jestem...
Ile masz lat? i skad wiesz ze jestesmy 'iekne"...podgladalas????

no wytne te krzaki,wytne - jak boga kocham!!!! Nawet Martynke zwerbowaly w krzaki...nie wierze!!!!!A ja się przyznaje że siedzę w krzaczorach!![]()
Mam troche strach,bo mówią ze jak kobieta w ciązy trzyma dziecko do chrztu to zle wróży,nie obrazcie sie ale moze Ewelinke wezcie![]()
Boze Madzia-Patrysia-nie mowcie mi, ze Wy w takie rzeczy wierzycie??????? Przeciez to zaprzecza wogole sensowi chrzczenia dziecka...no bo albo wiara w Boga albo w przesady i gusła!!!! prosze Was!!!!! Co ma piernik do wiatraka...ze ciezarna i wogole??? przeciez ona jest zoną, to ma prawo byc w ciaży i ksiadz sie nie obuzy!