nie nie chodziło mi o obciążenie pieniężne bo wiem że dużo potrzeba na dzidziusia jak się urodzi co nie chce się zwalać jeszcze że chrzestniALE JUŻ MADZIA JA SOBIE ZAKLEPAŁAM OSTATNIĄ ODPOWIEDZ I NIE MA ODWROTU
;-)
Niema i nie bedzie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie nie chodziło mi o obciążenie pieniężne bo wiem że dużo potrzeba na dzidziusia jak się urodzi co nie chce się zwalać jeszcze że chrzestniALE JUŻ MADZIA JA SOBIE ZAKLEPAŁAM OSTATNIĄ ODPOWIEDZ I NIE MA ODWROTU
;-)

ja miałam takie głupie myslenia,ale mi juz wyleciały z głowy;-)
zobaczymy jak to będzie 
Madzia zobaczymy jak to będzie może poczekamy jak urodzisz i wtedy chrzestzobaczymy jak to będzie
![]()
Ja jak narazie zmykam,moze pózniej do was wpadne;-)Kropeczko! A ja stara nie jestem. 24 lata, ale nie jest to jakos mega za wczesnie, zeby myslec o dzieciach. Tak mi sie przynajmniej wydaje
Niech te dwie krechy wyjda! Grrr
...Wg mojego gina, wlasnie przez moje poprzednie wyzleczkowania/oczyszczania macicy po poronieniach nabawilam sie zrostow na jajowodach i same widziecie, ze teraz poza IVF nie mam szans na naturalne paoczecie. Pozdro i wracam w krzaki.
UBIELBIAM WAS
.... ze nawet moje dziecko chrztu nie bedzie mialo, bo ja osobiscie tez to traktuje jak ludzki zwykly wymysl (przesad), ktory totalnie nie ma wplywu na niczyje zycie.
ile Ty mials słonko poronien...jesli moge Cię spytac????:-(

ALE JUŻ MADZIA JA SOBIE ZAKLEPAŁAM OSTATNIĄ ODPOWIEDZ I NIE MA ODWROTU;-)
Patrysiu - czy Wy już dla Alanka chrzestnych zamawiacie?![]()
ja na ostatnią minute nie szukam my już wolimy odrazu wiedzieć kto chrzestnym będzie dla naszego maleństwa;-)tak samo MADZI jest nasz najsatrsza siostra
Patrysiu - czy Wy już dla Alanka chrzestnych zamawiacie?![]()
Nie chodziło mi o pogodę w tym sensie, że na pewno będzie ładnie albo brzydko ;-) tylko wiadomo, w listopadzie raczej jest już buro a we wrześniu bywa jeszcze ładnie...Ja 27 czerwca bylam na slubie...mlodzi nie mieli jak z domu wyjsc tak lalo...caly dzien szary i pochmurny...a koniec czerwca i mialo byc pieknie:-)
[...]
Nie patrz na pogode!!!!