reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ostatnia edycja:
reklama
Wierzyc Mu, przysięgał na moją zmarłą matkę, Boba, Maryję i nasze przyszłe dziecko, że nic nie było, że mnie nie zdradził????

No więc jest tak..
Lekarz zbadał mnie dzisiaj ginekologicznie i mam stan zapalny szyjki macicy – w piątek mam rozmaz i wtedy przypisze mi leki.
Później zrobił mi usg dopochwowe i wszystko jest idealnie w porządku – czarna magia dlaczego nie mam @. Później zbadał mi piersi i mam guzki jakieś i w poniedziałek mam usg piersi i zobaczymy co dalej z tym robic.Powiedzial mi ze takie piersi to Az fajnie badac :)
Na wywolanie @ dostałam duphaston i mam brac od jutra przez 10 dni po 3 sztuki i odstawić i czekac na @ - no chyba ze w ciagu tych 10 dni dostane ...

o matko jak nie urok to s....

...u mnie nie mial by sobie co pobadac :-D

Dobrze, ze zobaczyl takze dobre rzeczy, oooooooo ten pecherzyk to naprawde dobrze sie zapowiada ;-) no wiesz teraz to tylko dzialac jak przyjdzie ten czas.

Witam się wieczorkiem :-) Kurczaczek, ale macie dzisiaj tempo. A ja miałam tyle pracy dzisiaj, że tylko dodawałam do cytowania i w ogóle to przyznaję się, że nie przeczytałam wszystkiego dokładnie...:zawstydzona/y: Dzisiaj miałam dobry dzień na szykowanie materiałów na nowy rok szkolny więc chciałam ten chwilowy wzrost formy wykorzystać na maxa, bo pewnie już jutro nie będzie mi się chciało ;-)
Tak więc:

Eve, wszystkiego naj z okazji rocznicy :-)

Obecnie nie wiem czy starania o fasolkę w ogóle podejmę jeszcze ale do was będę zaglądać.
PA
Niunia, kurcze, nie przejmuj się jakąś wredną babą. Pogadaj ze swoim M, niech Ci wszystko wyjaśni.

a pro po gdzie jest Gosiaczek??
No właśnie, Gosiaczku, gdzie jesteś??

A skoro kiedyś tu gadałyście o fryzurach, figurzę to moje aktualne foto:
Nie no, laska z Ciebie :-)

Mam dalsze wiesci od Zajaczka!!!!!
jest nadal w szpitalu:-:)-:)-(, nadal lezy na korytarzu:wściekła/y::no::wściekła/y:miała robione badania i jutro ma miec zabieg :-(i moze po zabiegu wyjdzie do domu....
Biedny Zajaczek......
Boszzzzz... aż mnie serce ściska, jak to wszystko czytam... Biedny Zajączek...

Ola_PM, nie masz za co przepraszać! Ja się z Tobą zgadzam.
Mi ostatnio lekarz powiedział, że mam się nie przejmować i że wszystko się samo oczyści, że nie ma potrzeby w takim przypadku czyścić. Wcześniej miałam, ale to już była inna historia... Oby tylko nie zaszkodzili naszemu Zajączkowi kochanemu...
Zajączku, nie ma Cię tu teraz, ale jestem z Tobą....

Cześć Agniesiak. Jak się czujesz Ciężaróweczko? Jak już M odda Ci komputer, to skrobnij :-)

Olesiu, witaj :-)

A ja kurcze muszę chyba w tym cyklu już odpuścić.... Nie wiem, czy owu była czy nie, ale złapałam jakąś infekcję znowu... A już jakiś czas miałam spokój... A do gina mogę dopiero w poniedziałek. Ech...
No nic, żegnam się. Zmykam do M, bo go strasznie zaniedbałam dzisiaj... Jutro będę czytać uważniej ;-) I mam nadzieję, że będą już jakieś wieści od naszej Poziomki...
Buziaki for all :****

Asiq nie odpuszczaj moze do końca moze to i dobrze ze nie wiesz kiedy ma być owulka kochajcie się spontanicznie bo wtedy fasolka najszybciej podobno przychodzi a co do infekcjii to idż do apteki moze Ci dadzą cos na zlagodzenie objawów bo do poniedziałku daleko

Kaprycha nie daj się! Pamietaj : Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy Cie nie zdradzi!
Samiec Twój wróg!
Loree - widzę, że niezłą propagandę wprowadzasz - seks-misja = prawie jak BB:tak::-D
Wierzyc Mu, przysięgał na moją zmarłą matkę, Boba, Maryję i nasze przyszłe dziecko, że nic nie było, że mnie nie zdradził????

Niunia - jak udało się Wam pogadać to ja bym uwierzyła i obserwowała co dalej:tak: nie przekreślałabym na pewno całkowicie - skoro do Niego "mrugają" to przeciez nie znaczy, że On do nich też - tak jak Olesia powiedziała - niech to odpowiednio załatwi to będziesz wiedzieć czy zdradził czy nie:tak:

reklama
Do góry