olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
hejHej Olesia
hejCześc Olesiu jak sie miewasz??

Hej Laseczko;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejHej Olesia
hejCześc Olesiu jak sie miewasz??
Hej Laseczko;-)
No więc jest tak..
Lekarz zbadał mnie dzisiaj ginekologicznie i mam stan zapalny szyjki macicy – w piątek mam rozmaz i wtedy przypisze mi leki.
Później zrobił mi usg dopochwowe i wszystko jest idealnie w porządku – czarna magia dlaczego nie mam @. Później zbadał mi piersi i mam guzki jakieś i w poniedziałek mam usg piersi i zobaczymy co dalej z tym robic.Powiedzial mi ze takie piersi to Az fajnie badac
Na wywolanie @ dostałam duphaston i mam brac od jutra przez 10 dni po 3 sztuki i odstawić i czekac na @ - no chyba ze w ciagu tych 10 dni dostane ...
Wierzyc Mu, przysięgał na moją zmarłą matkę, Boba, Maryję i nasze przyszłe dziecko, że nic nie było, że mnie nie zdradził????
Niunia, kurcze, nie przejmuj się jakąś wredną babą. Pogadaj ze swoim M, niech Ci wszystko wyjaśni.Obecnie nie wiem czy starania o fasolkę w ogóle podejmę jeszcze ale do was będę zaglądać.
PA
No właśnie, Gosiaczku, gdzie jesteś??a pro po gdzie jest Gosiaczek??
Nie no, laska z Ciebie :-)A skoro kiedyś tu gadałyście o fryzurach, figurzę to moje aktualne foto:
Boszzzzz... aż mnie serce ściska, jak to wszystko czytam... Biedny Zajączek...Mam dalsze wiesci od Zajaczka!!!!!
jest nadal w szpitalu:--
-(, nadal lezy na korytarzu
miała robione badania i jutro ma miec zabieg :-(i moze po zabiegu wyjdzie do domu....
Biedny Zajaczek......
Olesia - my już chyba wszystkie tą lafirynde na nk obejrzałyśmy - laska pewnie się dziwi skąd tyle odwiedzających jej konto;-)
Loree - widzę, że niezłą propagandę wprowadzasz - seks-misja = prawie jak BBKaprycha nie daj się! Pamietaj : Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy Cie nie zdradzi!
Samiec Twój wróg!
Wierzyc Mu, przysięgał na moją zmarłą matkę, Boba, Maryję i nasze przyszłe dziecko, że nic nie było, że mnie nie zdradził????