Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dziękuję i odsyłamNo wreszcie się pojawiłyście, Zaniepokojona - buziaki za samego rana
Ja się nawet czuję w miarę, w miarę.
Mam pytanko - wiem, że nie można się w ciąży opalać a wiecie może czemu? Samego brzucha czy ogólnie nie można się na słońce wystawiać?

ja myślę że nie powinnaś sie martwićwe wtorek byłam z córką na basenach i wszyscy w kostiumach kąpielowych szaleli a ja na kostiumie miałam tunikę, wyglądałam trochę dziwnie, weszłam kilka razy do wody i wtedy już bez tej tuniki a potem się ubierałam, smarowałam się filtrami ale mi trochę ramiona spaliło - no i nie wiem czy się mam martwić czy nie![]()

Kropeczko ja wiem ze Ty sobie ze wszystkim dasz radę i na pewno przetrwasz te trudne dni a jak każdemu i tobie zdarza sie gorszy dzień a juz na pewnopo nie przespanej nocy z powodu bólu takze nic nic sie nie martw jestem z Tobą tak jak i wszystkie inne forumiczkiOk-ja wczoraj nadgonilam produkcje postow ....chyba nawet przegielam pale trochę...co???....i mam na koncie dużo, duzo ponad norme, wiec dzis przystopuje troszke....
daje tylko znac, ze cała noc nie spałam, kolano sie znowu uwzielo na mnie i bolało jak pieron....., do tego jeszcze ma stresa i łapie lekką depreche....- i teraz bardzo prosze mi sie tu nie uzalac nade mna i nie litowac!!!!! i nie pisac o co chodzi - bo wiadomo....ale dam rade i moje optymistyczne pdejscie pokona kazdy mrok...niebawem;-)-buziaki!!!!
no też mi się tak wydaje, ale to nigdy nie wiadomo, chciałam się w wodach termalnych pomoczyć troszkę a moja gin jak na mnie wyskoczyła, że mają właściwości poronne! rozpuszczone są w nich jakieś tam związki (szczawiany, borowiny czy coś takiego) które wywołują poronienia.
a wiedziałyście, że nie można w ciąży soku malinowego pić? może wywołać skurcze wg nowych badań, fety nie można jeść.... matko co kilka lat nowe rewelacje....
a te wody termalne to mnie zestresowały, ja bym tam siedziała kilka godzin.....![]()
Ja się czuję dobrze, ale martwi mnie ból jajnika lewego, już nie powinien boleć, chyba nici będą z trojaczków.
DYBRY! :-) pogielo was!!!!!! 40 str do przeczytania mialam!!!!
no tak A jest przed B chociaz w dzisiejszych czasachwsio mozliwe
![]()
Niech zyje alternatywa ;-)Zuch Zajaczek!!!!!
daje tylko znac, ze cała noc nie spałam, kolano sie znowu uwzielo na mnie i bolało jak pieron....., do tego jeszcze ma stresa i łapie lekką depreche....- i teraz bardzo prosze mi sie tu nie uzalac nade mna i nie litowac!!!!! i nie pisac o co chodzi - bo wiadomo....ale dam rade i moje optymistyczne pdejscie pokona kazdy mrok...niebawem;-)-buziaki!!!!
(a tak w duchu to buziaczki)no też mi się tak wydaje, ale to nigdy nie wiadomo, chciałam się w wodach termalnych pomoczyć troszkę a moja gin jak na mnie wyskoczyła, że mają właściwości poronne! rozpuszczone są w nich jakieś tam związki (szczawiany, borowiny czy coś takiego) które wywołują poronienia.
a wiedziałyście, że nie można w ciąży soku malinowego pić? może wywołać skurcze wg nowych badań, fety nie można jeść.... matko co kilka lat nowe rewelacje....
a te wody termalne to mnie zestresowały, ja bym tam siedziała kilka godzin.....![]()