reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

ale miałyście humorki - dobre:-D
To prawda,u mnie na listopadówkach tylko ciągle zadymy...
Jedna laska uznała, że może sama decydować o wyglądzie forum i kazała adminowi przenieść wątki regionalne gdzie indziej (wywalic je z listopadówke) i afera i złośliwości gotowe.
Mi się nawet nie chce gadać na ten temat.
Passingby mogłaby coś na ten temat powiedzieć :-D
co tam się dzieje:szok::szok::szok: teraz jestem ciekawa i chyba trochę poczytam;-)
Cześć Anetko ;-) ( moja siotra ma tak na imię :sorry:)
cześć Marzenko - jak w rodzinie powiadasz;-)
:confused2: sie czepiasz no.... :sorry: nie napisalam bo doslownie strone wczesniej byl moj post myslalam ze tylko go przeoczylas i zaraz go znajdziesz! :eek: a urlopik pracowity ale za krotki! za rok biore pite 2 tyg! a najlepiej za miesiac poprosze 9 miesiecy + macierzynski! :-D
Eve - nie czepiam się tylko naprawdę pzreoczyłam - sorki:sorry:
pewnie go jeszcze znajdę:tak:
a urlop - pewnie w ciąży trzeba odpoczywać także bierz za miesiąc L4 i leż;-)
część Mari i Marzenko, Eve, Kanka, Andzia i Hanka !!!

wrócilam do was na chwilkę bo na kawunie mnie ochota naszła o taką
Cześć Bernadko - ja do kawki chętnie - juz piję:-p
No wreszcie się pojawiłyście, Zaniepokojona - buziaki za samego rana:-D
Ja się nawet czuję w miarę, w miarę.
Mam pytanko - wiem, że nie można się w ciąży opalać a wiecie może czemu? Samego brzucha czy ogólnie nie można się na słońce wystawiać?
Kanka - nie można się opalać ale nie wiem dlaczego - chyba chodzi o przegrzanie i te promienie szkodliwe
myślę, że jak lekko spaliłaś ramiona ale z użyciem filtru to nie powinno być źle, tylko nie siedź za długo na słońcu - do cienia uciekaj:tak:
No tak...jak złe wieści do ja mam sie produkowac i zza granicy je Wam słać, .....ale jak dobre wieści to Zajaczek najpierw do Hanki.....
Kropeczko nie ważne kto - ważne jakie wieści - dobrze, że Zajączek wychodzi ze szpitala bez zabiegu:tak:
a Ty Bidulko się męczysz z tym kolankiem - przytulam:-(
no też mi się tak wydaje, ale to nigdy nie wiadomo, chciałam się w wodach termalnych pomoczyć troszkę a moja gin jak na mnie wyskoczyła, że mają właściwości poronne! rozpuszczone są w nich jakieś tam związki (szczawiany, borowiny czy coś takiego) które wywołują poronienia.
a wiedziałyście, że nie można w ciąży soku malinowego pić? może wywołać skurcze wg nowych badań, fety nie można jeść.... matko co kilka lat nowe rewelacje....
a te wody termalne to mnie zestresowały, ja bym tam siedziała kilka godzin.....:szok::szok:
Tak ja słyszałam o soku z malin - to chodzi właśnie o te rozgrzewające właściwości - nie wiem dokładnie czy zwęża czy rozszerza naczynia krwionośne, ale moze spowodować skurcze
feta to dlatego, że moze być listerioza a wody termalne to nie wiem dlaczego:sorry:

reklama
hejka laseczki

Co ja sie w nocy nacierpialam, w zyciu mnie tak glowa nie bolala, poszlam spac z bolem ale po jakims czasie obudzilam sie i juz nie moglam wytrzymac :szok: Staram sie nie brac zednych przeciw bolowych ale nie dalam rady. Jestem troche polprzytomna, zobaczymy jak bedzie dzisiaj.

Ide nadrobic zaleglosci, mam nadzieje, ze nie przesadzilyscie wczoraj wieczorem ;-)

Makaronka - jaki masz śliczny suwaczek:-)

Witaj Olesiu - kolejna Bidulka - przytulam (nie za mocno) by nie bolało bardziej:tak:

cześć Makaronka i Olesia!!

Makaronka a który to cykl starań teraz mieliście co isę udało?? kiedy do lekarza sie wybierasz??

Olesiu ja wiem co to znaczy mieć potworny ból głowy bardzo Ci współczuję

kąpać się można w basenie ale musi być chlorowany, wtedy bakterii nie powinno być a w wodach termalnych to oprócz tych związków wywołujących poronienia to miliony bakterii może być, moja koleżanka wróciła w tamtym tygodniu z jakąś grzybicą:no:

To byl 6 cykl staran a w zasadzie 5 ardziej swiadomy. No i 3 cykl terapii Castagnusem na obnizenie prolaktyny, oprocz tego od kilku miesiecy zajadam magnez z wit.B6 (na sprawy serduchowe) i duzo ruchu od maja, rowery,spacery,basne,gory. No i jedlismy duzo owockow i warzyw i lekka dieta ogolnie.

Dzieki laski,
Jedno co mnie zastanawia to, ze od jakiegos czasu (miej wiecej 2-3 tygodnie) budze sie z bolem i ide spac z bolem. Jest on do wytrzymania ale taki lekko upierdliwy, mozna sie do niego przyzwyczaic, ale chyba to nie jest normalne.

Oto mówię :-D;-)

Otóż jedna lasencia wymyśliła sobie że będzie modzieratorką :) Zwrócenie jej uwagi na niejaką "samowolę" demokratyczną skończyło się affferą... oczywiście JA jestem ta zła :cool2::ninja2:, kiedy inne dziewczyny chciały jej zwrócić uwagę na pewnego rodzaju "nepotyzm" w doborze wątków które mogą a które nie mogą zostać na forum również stały się :growl::evil: złe...

Generalnie robi co chce, samowolnie nadużywa "władzy", wczoraj ne ten przykład pojawił się wątek "czarna lista" na który przenosiła posty które jej się nie podobały "siejące niezgodę na forum" w tym 80% to uwagi do niej... ehhh, wczoraj wątek wyśmiałam z lekka, dziś już go nie ma (zanikł był), zapytałam ją "o co loto" ale na razie nie dostałam odpowiedzi, nie chce mi się śledzić czy po prostu usuneła tamte posty na wieczne potępienie w pamięci internetu czy nie... nie wiem. Generalnie nie bałdzo tam fajnie, chaos do kwadratu, "ulubienice" mogą zakładać 35 wątek z zrędu na ten sam temat, nieulubienice... cóż bez komentarza :) to tyle. Jak mnie wywalą z BB za to "uprzejmię donioszę" to trudno będziecie do mnie pisać listy via poczta polska :-p
No to juz nie będę czytać co tam się wyrabia - koszmar jakiś:szok:
Passingby - nie wyrzucą się - możesz dostać najwyżej ostrzeżenie jak Badaicka;-) a jakby co to się przeniesiemy na inne forum:tak:
Badaicka myślałam wczoraj o Tobie. Jak tam prezent dla Paulinki? Bo ja mam jeszcze dwa pomysły które u mnie sa hitem. Ale pierwszy to chyba za duży bo to tablica. Ja kupiłam w ikei- z jednej strony można rysowac pisakami a z drugiej kredą.
A drugi prezent to hulajnoga:szok::szok::szok:
Tablica jest super - dokładnie taką samą kupiłam chrześnicy na dzień dziecka:tak:
a hulajnogę dostała od babci:-)

tak sobie podczytuję co pisałyście wcześniej - zboczenie takie:eek:

To byl 6 cykl staran a w zasadzie 5 ardziej swiadomy. No i 3 cykl terapii Castagnusem na obnizenie prolaktyny, oprocz tego od kilku miesiecy zajadam magnez z wit.B6 (na sprawy serduchowe) i duzo ruchu od maja, rowery,spacery,basne,gory. No i jedlismy duzo owockow i warzyw i lekka dieta ogolnie.
Daria miałaś jakieś skutki uboczne czy nie przyjemne objawy podczas przyjmowania tego Costagnusa?? bo ja sie cały czas nd tym zastanawiam bo na pewno mam podwyższona prolatkynę z powrotem bo mnie znów głowa boli przed okresem i cycki a jak miałam obnizona prolaktynę to tych objawów wcale nie miałam i nawet PMS-u też nie miałam a teraz zńów :tak::baffled::baffled:

reklama
olesia ja tak miewam ze stresu albo z zapalenia zatok, z zatokami to jeszcze katar jest, a ze stresu to musze najpierw sobie uświadomić czym się tak stresuję i rozwiązać problem, zazwyczaj przechodzi ten ból, to taka delikatna forma nerwicy:sorry:

Do góry