reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Bernadko wysle Ci cos na mejla...sprawdz za chwilke, ok?

Andzia-Ty masz fotki z 2008 na nk..no nie moge...zero dodanych w 2009:szok:dawaj aktualne to bedziemy wiedzialy jaka teraz jestes!!!

Madzia-ja mysle ze wspolne chrzciny to bardzo dobry pomysl, naprawde!!!!
...ale tez z organizacja poczekalabym jeszcze....u nas mowia -tylko bez urazy-takie mamy powiedzenie...ze "jeszcze wojtek w dupie a juz mu kasze ważą"...w sensie gotują:-)

No własnie,dlatego mam jeszcze na to czas!

reklama
Chyba w kwietniu,zobaczymy,jak narazie mam początek ciązy i nic jak narazie niechce organizowac,ale to jest dobry pomysł:tak:
Nie no spoko jasne, nie ma co na wyrost planowac ale tak mi do głowy wpadło jak poruszyłyscie ten temat.Macie DUŻO czasu żeby sobie to wspólnie z Patrycja i Waszymi M przemyśleć:tak:

ja namawiam na ściecie i Ty sie lepiej inaczej poczujesz i mąż bedzie w siódmym niebie :tak::-) wiem z własnego doswidczenia :-D
Ja się noszę z takim zamiarem ale...
tak mi jakos teraz wygodnie z tym ze jak mnie wkurzaja to mogę je gumka złapać i już

Ach czasem mi się włącza takie cuś :-D:-D:laugh2::laugh2:[/FONT]

czasem...taaaak...czasem..:-p
raz jak Jej sie wlaczylo to 2 tygodnie z rzedu trzymalo...i to nie tylko takie "cos":laugh2::rofl2::laugh2:

Witaj Kochana:-)Dzisiaj mnie mdliło mocko,a tak to sie czuje dobrze,śpiąca jestem non stopa i sikac mi sie chce;-)Chciałabym juz miec widoczny brzuszek:tak:

No mdlosci jedni mowia ze sa dobre...przynajmniej czujesz ze masz bobaska...ale wiem, ze nieprzyjemne-mam nadzieje, ze szybko cie opuszczą:-))) Jak chce sie spac to spij...odesij za wszystkie czasy teraz poki mozesz!!!!
A na brzuszek sie doczekasz...szybciej niz myslisz...zobaczysz :tak::-):tak:i bedzie sliczny jak u Kingusi, Kroptusi, Kasi79 albo Olicy:-)

No mdlosci jedni mowia ze sa dobre...przynajmniej czujesz ze masz bobaska...ale wiem, ze nieprzyjemne-mam nadzieje, ze szybko cie opuszczą:-))) Jak chce sie spac to spij...odesij za wszystkie czasy teraz poki mozesz!!!!
A na brzuszek sie doczekasz...szybciej niz myslisz...zobaczysz :tak::-):tak:i bedzie sliczny jak u Kingusi, Kroptusi, Kasi79 albo Olicy:-)

Wiem wszystko w swoim czasie,w rodzinie sie smieją ze ja bede taka kuleczka w ciązy,bo jestem niskiego wzrostu:-)

czasem...taaaak...czasem..:-p
raz jak Jej sie wlaczylo to 2 tygodnie z rzedu trzymalo...i to nie tylko takie "cos":laugh2::rofl2::laugh2:
Oplułam se monitor ,toś mnie rozbawiła do łez siostro :-D:-D:-D(coby nawiazać tak do Loree'czkowej seksmisji):rofl2:

Zaraz sprawdzę Kropeczko

Badaicka a krótkie można opaską podtrzymać jak coś
ja mam wysokie czoło i z opaska wygladam jak pól d*** zza krzaka

Bardzo podoba mi sie twój pomysł:tak:
Wiesz czasami mam takie przebłyski :-D:laugh2:

Wiola - na nk nie mam aktualnych ale teraz mam mniej więcej takie jak na nk - po drodze ściełam na krótko (w grudniu) i kolor mam brązowy:tak:

sami wariaci dookoła:szok:;-) ale nie chorzy psychicznie;-)

reklama
Badaicka ja też mam wysokie czoło i jakos mi to nie przeszkadza i w opaskach często chodzę zwłaszcza jak mam coś do zrobienia

Do góry