reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Wiem wszystko w swoim czasie,w rodzinie sie smieją ze ja bede taka kuleczka w ciązy,bo jestem niskiego wzrostu:-)
Madziu jeśli Patrysia jest podobna do Ciebie to bedzie to śliczna kuleczka :-D
A tak wogóle to czemu MY nie mamy namiarów na Ciebie na n-k?

Wiola - na nk nie mam aktualnych ale teraz mam mniej więcej takie jak na nk - po drodze ściełam na krótko (w grudniu) i kolor mam brązowy:tak:

sami wariaci dookoła:szok:;-) ale nie chorzy psychicznie;-)
No przeciez pisałam wczoraj że świat jest pełen wariatów :-D:-D:-D

reklama
poszalałam na nk - Madzia pooglądałam Cię i chciałam Patrysię ale się ukryła:szok:
a i Lilu załapałam jeszcze - Lilu - nie siedź na nk tylko wchodź na BB!!!

Wiola - na nk nie mam aktualnych ale teraz mam mniej więcej takie jak na nk - po drodze ściełam na krótko (w grudniu) i kolor mam brązowy:tak:
e tam..gadaj do mnie...a ja nie spalam w nocy i myslisz ze wyobraznie mam swiezą...? dawaj foto kobito!

Oplułam se monitor ,toś mnie rozbawiła do łez siostro

"... bocian, bocian...jestesmy uratowani!!!..." ja to nawet w avatarku do sexsmisji nawiazuje...:-):-D:-) ciekawe czy Loree zauwazyla:-p

A tak wogóle to czemu MY nie mamy namiarów na Ciebie na n-k?

:-D:-D
ja mam:-p

reklama
Do góry