reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Nektarynko - dobrze, że się ze mną zgadzasz - to znaczy, że coś się uczę z tej interpretacji;-)
ja dlatego nakrzyczałam na Sandrę - bo ona o spadku w kółko a jak zerknęłam na wykres to mówię - jaki spadek???
to samo sobie pomyslalam jak patrzylam na wykres gdzie spadek..
dziekuje kochana...

niby cyce mnie bola, jajnik kluje, i brzuch jak na @ ale jakos nie wierze w te wczesne obiawy (mam na mysli te do 2 tygodni po owulce)... poza tym zawsze tak przed @ mam wiec zadna mi nowasc... pierwszym objawem bedzie jak cos brak @... stwierdzilam ze jak we wtorek czyli w 29dc tempka nie spadnie to zatestuje... wczesniej zawsze testowalam przed @ i tylko sie niepotrzebnie stresowalam i beczalam... a teraz chce miec nadzieje do konca tego cyklu takze wczesniej nie testuje... co ma byc to bedzie... teraz juz nic nie zmienie... trzeba czekac... w ogole spac mi sie chce bo po tym jak zmierzylam tempke i zoabaczylam ze poszla w dol to mialam dola troszke no i nerwa i wlasciwie to budzilam sie co 5 minut... a jutro z ranca musze wstac, zjesc cos, troszke pomeczyc mojego zeby bylo mniej stresujace a nie ,,samoobsluga'' do kubeczka i na badanka... pewnie mi powiedza jutro kiedy dostane wyniki... ale tak szczerze to mam taka cicha nadzieje ze juz te wyniki badan nam sie nie przydadza bo beda dwie II...
kochana naprawde za duzo myslisz jeszcze masz tydzien czasu przed sobą.. za kilka dni to zaczniesz wyrywac sobie wlosy z glowy bo spadla i podskoczyla.. za szybko na spadki wiec nie mysl za wiele.. odstresuj sie, wyluzuj..

dzis zbieralam borówki na słoneczku i lekko przypiekłam sobie ramionka.. nabraly rumienców tylko szkoda ze dekold taki troszku blady..

reklama
Asiq - wysłąłam zaproszenie na nk - mam nadzieję, ze Tobie:szok:
Tak, dziękuję. To ja :-D
Dobranoc Andziu

Asiq ale świetna z Ciebie pani młoda ślicznie wygladacie !!

O kurczaczek, aż się zarumieniłam :zawstydzona/y:

A my zaczynamy proces przygotowania do kąpieli.... Kurcze... Wytargałam garnek od bigosu, bo duży i grzejemy wodę, bo nam dysze od gazu i gaz będą 3 tygodnie wymieniać i nie będziemy mieć ciepłej wody... Masakra...

oj to moze dlatego tak cię bolała bo @ sie zblizała ja tak często przed @ mam ze mnie 3, 4 dni głowa boli :tak:

kochana jak by to byly 3-4 dni to sie bym tym nie denerwowala, u mnie to sie juz ciagnie od 2 tygodni, nie jest to ciagle ten sam bol (natezenie) raz bardziej raz mniej.
Ale to taka nasza uroda, nie ktorych rzeczy nie mozna wyjasnic.

Mam takiego stracha, że nie wyjdzie, że ja Cię gdaczę.:eek:

domyslam sie! sama bym miala..pamietaj ze co ma byc to bedze!
konieznie daj znac co i jak jak bys mogla to przed 11 zebym wiedziala zanim do pracy wyjde heh

a z tego wszystkiego zapomniałąm Wam napisać, żę nad jeziorkiem mieszka moja wielka stara miłość - przeparadowałam Mu przed domkiem 4 razy aż w końcu się natknęłam:tak: mhmmmmmmm przystojniak;-)

osz Ty chłolero!
serducho zabilo..co?haha

reklama
witam wieczorkiem
pewnie i tak zaraz nikogo nie bedzie.....
a wiec...nie byłam u doktorka,ale dzwoniłam do niego jak sie nic nie zmieni wizyta w przyszłą srode...........

Do góry