Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Kroptusiu, ty ta mądra kobitka jesteś na prawdę:-) I wierz mi, dla nas to nie jest maaaaarne pocieszenie tylko duże. Bo wiemy coś więcej o sobie i możemy więcej przedstawić gince żeby nam pomogła.Zajaczku - Slonce wiem ze teraz jest Ci przykro, ja tez mialam jedna ciaze biochemiczna, byly juz mdlosci juz cos i nagle @.....wiem ze to marneeeeee pocieszenie ale przynajmniej wiesz ze mozesz zaciazyc, widocznie kruszynka byla slaba czy moze jakas wada czy cos, natura wie co robi, trzeba myslec pozytywnie, uda sie w koncu :-)

na szczęście mam jeszcze włosy na głowie
Bo się szczerze mówiąc bałam. Musiałam mieć ściągnięty kolor czarny. I zrobiły się bordowo pomarańczowo żółte
Teraz mam brąz z refleksami bordowo fioletowymi. Podoba mi się![]()
Zajączku!!! Kochana moja! Jak dobrze, że już jesteś bezpieczna w domku no i z nami na forum.
Dobrze, że spotkałaś choć jednego porządnego lekarza... Po tym co przeczytałam, jak Cię nie było, to krew mnie zalała normalnie... Ja chyba nigdy tego nie zrozumiem, ja można sobie tak igrać ze zdrowiem pacjentów... Mam nadzieję, że ta pani doktor będzie super :-)W kazdym razie mam namiar na ginkę od dziewczyny która była w szpitalu. Starali sie przez 5 lat o dziecko. Mieli 2 IUI, w klinice powiedzieli że raczej juz tylko In Vitro. pojechali do niej. po pół roku zaszła w ciążę, i jest w siódmym m-cu z bliźniakami
Jadę do niej w piątek na 23,15Dodam że to wcześnie bo sie zwolniło miejsce. W pierwszej wersji na 24,30;-)
WOW...;-)ogłoszenie z regionalnego serwisu podlaskiego:
Zatrudnię żonę: pranie,prasowanie, sprzątanie domu,opieka nad dziećmi, bieganie do sklepu po piwo,wieczorny seks.
Wymagania: atrakcyjna,pracowita,miła dla kolegów,wytrzymała na stres,lubiąca dzieci,mało inteligentna,nie kłótliwa, itd.
To my poprosimy fotona szczęście mam jeszcze włosy na głowie
Bo się szczerze mówiąc bałam. Musiałam mieć ściągnięty kolor czarny. I zrobiły się bordowo pomarańczowo żółte
Teraz mam brąz z refleksami bordowo fioletowymi. Podoba mi się![]()

Loree ale fajna niuncia))