badaicka
Paulusia i Filipek
O widzisz o tym zapomniałamprzykładanie cebuli jest dobre na takie sprawy![]()

Bernadko cebule kroisz na pół i przykładasz sobie tam gdzie masz zapuchniete i swedzi i piecze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widzisz o tym zapomniałamprzykładanie cebuli jest dobre na takie sprawy![]()
jezu głupota ksieży nie zna granic!!!witam ponownie!
wiecie moja znajoma nie dostała rozgrzeszenia u spowiedzi bo jest po icsi i podchodzi jeszcze 2 raz...i nie może być chrzestną swojego bratanka...![]()
Witam ponownie!
Wiecie moja znajoma nie dostała rozgrzeszenia u spowiedzi bo jest po ICSI i podchodzi jeszcze 2 raz...i nie może być chrzestną swojego bratanka...![]()
Witam ponownie!
Wiecie moja znajoma nie dostała rozgrzeszenia u spowiedzi bo jest po ICSI i podchodzi jeszcze 2 raz...i nie może być chrzestną swojego bratanka...![]()
Wiesz ja raz w życiu nie dostałam rozgrzeszenia jak mieszkałam z moim M. bez ślubu on wtedy też nie dostał...to było straszne...wyszliśmy od razu z kościoła ...a teraz jak sobie pomyśle że przez IVF mogę przechodzić to samo...to po prostu nie pójdę...jezu głupota ksieży nie zna granic!!!
Boże ty to widzisz i nie grzmisz!!!
Witam ponownie!