reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam ponownie!
Wiecie moja znajoma nie dostała rozgrzeszenia u spowiedzi bo jest po ICSI i podchodzi jeszcze 2 raz...i nie może być chrzestną swojego bratanka...:wściekła/y:

Martynko co ty mowisz jak to mozliwe jestem w szoku!!!!!

dziekuje dziewczynki za rady wapno wypite i okład zrobiony teraz czekam aż mi przejdzie i jade do koleżanki na kawkę i pogaduchy

Witam ponownie!
Wiecie moja znajoma nie dostała rozgrzeszenia u spowiedzi bo jest po ICSI i podchodzi jeszcze 2 raz...i nie może być chrzestną swojego bratanka...:wściekła/y:

Ja jak szlam za chrzestna to tez mialam problem z uzyskaniem rozgrzeszenia ale to tylko dlatego ze ksiadz stwierdzil ze skoro nie chodze co niedzieli do kosciola to mi sie nie nalezy :szok::wściekła/y: wiec poszlam kiedy indziej do innego ksiedza i dostalam rozgrzeszenie :sorry:

moze niehc znajoma tez pojdzie do innego ksiedza do spowiedzi i niech nie wspomina o ICSI , ale to normalnie ludzkie pojecie przechodzi, i to ma byc ksiadz z powolania :wściekła/y:

jezu głupota ksieży nie zna granic!!!
Boże ty to widzisz i nie grzmisz!!!
Wiesz ja raz w życiu nie dostałam rozgrzeszenia jak mieszkałam z moim M. bez ślubu on wtedy też nie dostał...to było straszne...wyszliśmy od razu z kościoła ...a teraz jak sobie pomyśle że przez IVF mogę przechodzić to samo...to po prostu nie pójdę...

Witam ponownie!

to po co o tym mowila???
wiadomo bylo....ze jak ksiedzu powie - to jej rozgrzeszenia nie da...bo za grzechy sie zaluje, to jest podstawa spowiedzi....a to - tzn. ICSI jest w rozumieniu mądrego kosciola "grzechem" a ja jestem pewna, ze ona tego "czynu" nie zaluje....wiec ...pomijajac dyskusje czy to grzech czy nie-tak naprawde-bo wg kosciola nie ma watpliwosci, jest to grzechem i juz -to ona nie zalujac tego nie spelnia podstawowej zasady by dostac rozgrzeszenie...

noz sie otwiera....

ZAJACZEK???????? GDZIE TY ZNOWU JESTES???? NIE SIEDZ CICHO!!!!!! pokaz sie albo choc smsa napisz.....

Ostatnia edycja:
Wiem że się nie powinno mówić...ale ten ksiądz wyciągnął z niej wszystko...podpytywał i wogóle... jakiś dziwny...
Pójdzie gdzie indziej...tylko że chrzest ma być w tym kościele co nie uzyskała rozgrzezzenia

reklama
Do góry