reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczynki, jakies nowe fasolki?

Makaronka ma II :-), Zajaczek mial ale sie nie udalo...:-(
Qcz chyba ma...ale fasolka siedzi w krzakach i sie nie ujawnila...no i Hanka-zafasolkowala z trojaczkami-mamy nadzieje:-);-)
Co u Ciebie...co sie nie udzielasz????

...a teraz jak sobie pomyśle że przez IVF mogę przechodzić to samo...to po prostu nie pójdę...

nie mowi sie o tym!!!
nie w kosciele!!!!

Wiem że się nie powinno mówić...ale ten ksiądz wyciągnął z niej wszystko...podpytywał i wogóle... jakiś dziwny...
Pójdzie gdzie indziej...tylko że chrzest ma być w tym kościele co nie uzyskała rozgrzezzenia
to dopiero sie moze burza rozpetac bo jak on ja zobaczy ze swieca w reku i bedzie pamietal....to moze rozwalic przez to cale chrzciny ...jak ten ksiadz taki pojeb:crazy:

reklama
Kolega wstawil na nk:

Załączniki

• babcie.jpg
    babcie.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 45
a wiecie co sobie nasza rodzina (teście,bratowa z mężem)wymyśliła że my sprzedaliśmy samochód by pojechać sobie na wycieczkę za granicę i dlatego kupujemy tańszy...a nam to pasuje niech sobie myslą co chcą...

a wiecie co sobie nasza rodzina (teście,bratowa z mężem)wymyśliła że my sprzedaliśmy samochód by pojechać sobie na wycieczkę za granicę i dlatego kupujemy tańszy...a nam to pasuje niech sobie myslą co chcą...

No nie moge ... szczyt szczytow! jak ja kocham takie rodzinne koligacje i plotki...boshe no!!! To juz nie wolno Wam nic zrobic by nie bylo zaraz "po co?" "dlaczego?" "czemu?"
Martynka-nic sie nimi i takim gadaniem nie przejmuj..baaaa-powiedzialabym nawet zebys szla w tą bzdure i i to potwierdzila...niech maja orzeszek do zgryzienia.... a Ty planuj egzotyczne podroze...i tylko mow ze sie na termin i miejsce nie mozesz zdecydowac bo tyyyyle wspanialych ofert:-);-)

Tak i jescze pewnie jedziecie na nią wtedy kiedy brat Twojego M ma mieć wesele :baffled:

baaa...no napewno, no bo jak nie? kiedy indziej mieliby jechac - jak to najlepszy czas przeciez:-D
wiesz, beda gadac moze jeszcze, ze specjalnie sie ucieka na wczasy by nie isc na wesele i by kasy w koperte nie wkladac...ja znam takie glupie gadanie...:no::crazy::no:przerabialam sama podobne...

Ostatnia edycja:
baaa...no napewno, no bo jak nie? kiedy indziej mieliby jechac - jak to najlepszy czas przeciez:-D
wiesz, beda gadac moze jeszcze ze specjalnie sie ucieka na wczasy by nie isc na wesele i w by koperte nie wkladac...znam ja takie glupie gadanie...:no::crazy::no:przerabialam sama podobne...
Ehh no ba :wściekła/y: Martynko kochana nie przejmujcie sie tym gadaniem tylko spełniajcie swoje pragnienie i marzenie jakim jest dzidziuś a innym nic do tego

wszyscy siedza w krzakach...nawet Poziomka....ide tam więc i ja....
biedna mala kropeczka zagubiona posrod swoich zmartwien, klopotow, spraw i wieeelkich krzakow.....:-(

reklama
a no widzisz powiem ci szczerze ze nie sprzedawalabym teraz na twoim miejscu bo ziemia w szczegolnosci budowlana to teraz najlepszy majatek! a jak myslicie o budowie to tym bardziej :sorry: a jakiej w koncu jest szerokosci ta dzialka? ja mam tez dzialke jak pociag i mam na niej blizniak :-D teraz sa takie technologie ze super domki sie buduje na naprawde kiepskich dzialkach w sesie ukladu :sorry:
a pro po anemii
nie wiem czy w ciazy mozna czy nie ale zelazo z pokrzywy najlepiej sie przyswaja :tak: wiec jakis sok czy napar z pokrzywy powinien pomoc w takim malym obnirzeniu :sorry:

Ja tez nie jestem za sprzedażą. Kupując ten dom nikt nam nie wspomniał ze można sprzedać kawałek ziemi i jeszcze na tym zarobic. A to przeciez duzy plus tego zakupu. Ale wtedy może nikt o tym nie myślał bo działka jest wąska. Musze gdzieś poszukac planów i sprawdzic szerokość, ale chyba na samej górze jest ok. 10 m:eek::eek::eek:. Kilka projektów mi się podoba, ale nigdy nie sprawdzałam szerokości tych domów.
A tak w ogóle to mamy podobnie pomalowane domki. Ja też mam taka zieleń w kuchni + meble w kolorze wenge. Korytarz też żółty a córki pokój róż+ fiolet;-). Nie wspomniałaś o salonie, u mnie beż i brąz.
A co do żelaza- ja mam takie dla kobiet w ciąży i dla planujących ciążę ,z kwasem foliowym.

Loree-ja sie wyprowadzilam juz z samego Londynu, gdzie byl ruch, szum i wariatkowo i teraz mieszkam w Kingston-mam piekną przyrodę wszedzie dookola, piękny park 3 minuty od domu z dzikimi jeleniami itd.......na brak spokoju i przyrody nie narzekam...raczej chodzi o mojego wewnetrzego nerwa....nie o otoczenie...
Dzięki***
A dla Was fotki z parku:

O żesz w mordę!!! Pięknie!

to ja tez sie pochwale... kolo mnie jest park z bialymi jeleniami :tak::tak::tak:
Zobacz załącznik 152711
Zobacz załącznik 152712
Zobacz załącznik 152710

No nastepna! A ja się cieszyłam że koło domu mam mały lasek ze zwykłymi choinkami:zawstydzona/y:

Witam ponownie!
Wiecie moja znajoma nie dostała rozgrzeszenia u spowiedzi bo jest po ICSI i podchodzi jeszcze 2 raz...i nie może być chrzestną swojego bratanka...:wściekła/y:

Jak dla mnie sama instytucja kościoła wprowadza więcej szkody niż pożytku. Wiara to wiara a kościół to....

Kolega wstawil na nk:

Znam to, ale zawsze jak widzę to mam radochę!

Skoro muszą miec jakąś teorię, niech mają taką. Szkoda gadac.

Badaicka już nie jem tyle sojowych rzeczy. Przeszło mi. Ale orzechów, moreli i avocado jakoś nie jem zbyt wiele.

Moja córa wstała więc jadę po tuje!

Miłego popołudnia.

Do góry