martyna222
udało się ! :)
Kurde coś mi z internetem się dzieje... wyrzuca mnie...
Kropeczko jak lekarz mówi że wyniki dobre... to się ciesz i bez nerwów...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to sie rozumie;-)no co ty ...on woli ze mną na te wczasy jechać!;-)![]()
No według suwaczka juz niedługoale ja miałam pokrecone cykle wiec w razie braku @ to testa zrobie chyba za tydzień w piatek najwcześniej.
Kropeczko ja niestety nie mam zielonego pojecia na ten temat :-(no niby tak...ale nie zbadali tu tego co nas najbardziej martwilo...czyli morfologii = budowy zolnierzykow....ale z drugiej strony wiecie co...moze ja sie myle-powiedzcie co sadzicie?????
Szczerze?;-)pokrecone ....czyli???? pisz tu zaraz jakie treminy i jak dlugie cykle byly po kolei wstecz i zaraz ci nakazemy dzien sadu testowego....kto by tu czekal do piatku za tydzien...zwariowalas???? czy ja mam malo stresow????