Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynki,
U mnie dzisiaj I :-( Zaczynam tracic wszelka nadzieje :-(
Hej dziewczynki,
Przytulam mocno
Zgodn z zasadą: nie ma @ jest nadzieja pouczam: Każda potwora znajdzie swego amatora, a plemnik drogę do jajeczka (nawet jeśli przy pomocy opanowanej ręki laboranta)
:-a co za lobuz robi test przed terminem!? masz dopiero 8 d fl toz to jeszcze sie nie zagniezdzilo!!!!!Hej dziewczynki,

zjem tylko coś i sie doprowadzę do porządku i jadę do apteki po Fenistil jak mi Kanka radziła - dziekuje kochana :-)nie trac nadziei bo mi sie wydaje ze to za wcześnie test zrobiłaś i musisz jednak jeszcze poczekać a może @ sie nie zjawiHej dziewczynki,

tak krótkoa ja jestem wq .... dostala @ moj cykl trwal 14 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()

a co za lobuz robi test przed terminem!? masz dopiero 8 d fl toz to jeszcze sie nie zagniezdzilo!!!!!
edit: to w ktorym dniu mialas stwierdzona owu bo wg wykresu to masz dopiero 8 dzien wyzdzysz temp.
a ja jestem wq .... dostala @ moj cykl trwal 14 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
DZIEŃ DOBRY BABECZKI
Ale sie dzis nie wyspałam przez tą noge tak mnie piecze i swędzi żezjem tylko coś i sie doprowadzę do porządku i jadę do apteki po Fenistil jak mi Kanka radziła - dziekuje kochana :-)
nie trac nadziei bo mi sie wydaje ze to za wcześnie test zrobiłaś i musisz jednak jeszcze poczekać a może @ sie nie zjawi![]()
a który masz dc??
Wg usg nie za wczesnie :-(
Koniecznie kup sobie fenistil, to Ci troche ulzy!

Nie... ja mialam owu potwierdzona na usg 14dc, skoku tempki nie bylo wtedy, bo moje cialko zolte nie pracuje prawidlowo - skok sie pojawil jak zaczelam brac luteine (17dc). Wiem, ze z wykresu wyglada jakbym miala owu 20 dc, ale naprawde ten wzrost tempki bierze sie od lekow :-(Powoli trace nadzieje, ze mozna zajsc w ciaze jak cialko zolte nie pracuje i jedyny progesteron jaki sie ma, to ten z luteiny...