Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zajaczek poogladalam sobie na nk , alez Ty jestes fajna usmiechnieta kobita. Ja bardzo lubie wesole osoby ktore smieja sie czasem jak "glupi do sera"
no i pięknie, nie wiem czy się obrazić czy nie...;-) Dzięki za komplementy. Nie zawsze się ciesze tak bardzo:-)Ty jesteś od tego żeby siedzieć nic nie robić i pięknie wyglądać:-)jedne malują pieknie sciany:-), inne pisza ksiazki...a jeszcze inne tylko podziwaja-jak ja;-)
Czy Ty nas podglądasz???:-)Nie bylo mnie raptem kilka godzin, a Wy juz 10 stron naprodukowalyscie??!!
CZY WAM SIE NUDZI????;-)
Ja bardzo lubie wesole osoby ktore smieja sie czasem jak "glupi do sera" ...
?
:-)
CZY WAM SIE NUDZI????;-)

Myszko(no wiem,wiem szczureczku) ale mi chodziło o to,że ta cena to nie wysoka jak na ksiazke naprawdę
![]()
No wiedziałam że powinnam się obrazić:-):-)no tos nam Zajaczka podsumowała:-)
masz racje-babeczka w deche i śmieszek na 102!
No tak troche nam sie nudzi ;-)Badaicko, naprawde Ci jedna kreseczka wychodzila jak bylas w ciazy z Paulinka?

a dzień przed Wigilią G potwierdił ciązę na usg dowcipnym,bo ten co byłam u niego tydzień wcześniej to nie miał takiej głowicyGRAZIE MakaronkaMaaaagda buon compleanno - szczesliwego Nowego Roku;-) a nie sorki, pomylka, 100 lat mialo byc z okazji urodzinek.
P.S. Jakies niesmiale podejzrenia albo objawy nie@ masz??

Skoro tak mówisz to tak jest.Niech idzie w swiat jak ciepłe bułeczkino to dziecko będzie mialo słabą dietkę...
Nie ...moim zdaniem-porownujac do cen ksiązek - 34 zeta jest w sam raz...tyle, ze kazdy spokojnie kupi i bedzie zadowolony:-)

I masz babo placek i tak źle i tak nie dobrze;-)
Pytałam dzisiaj jak się czujesz??

zaniepokojona a ty może podejdź gdzieś do lekarza z tym...

Ty jesteś od tego żeby siedzieć nic nie robić

e tam....lepiej tak :-) niz "półgębkiem"No wiedziałam że powinnam się obrazić:-):-)