reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Maryla

Wsio bedzie dobrze. Jesli finanse mocno Ci zaprzataja glowe - to wyreguluj je na tyle, na ile mozesz. Takie rzeczy glowy nie powinny Ci zaprzatac. Trzeba sie starac o dziecko kiedy czujesz sie z tym komfortowo. Kazda inaczej ten komfort definiuje....ale mama musi byc pewna,ze chce i ze podola. Cala reszta sie ulozy

No właśnie ja bardzo pragne dziecka ale tak jak piszesz chyba będę spokojniejsza jak spłace ten kredycik co nam został - może uda się nam szybciej :). Bo spokój też przecież potrzebny.

Pozdrawiam wszystkich i życzę zafasolkowania:-)

Nio kotki lubią wszelkie owady-muchy,pszczoły,mrówki itd,itp :tak:

Taaak a potem pięknie srają albo wymiotują... wiem coś o tym :tak:
Ja moim kotkom nie pozwalam zjadać robactwa...

Wolf

Ty jeszcze owu nie mialas........To Ty nic nie testuj bo co masz testowac​

Rzeczywiście - wygląda na to, że owulacji nie było - ale ja mogę się mylić bo tak biegle jeszcze nie odczytuję jak dziewczyny:tak:

Też tak myślę, ale dziewczyny już tu trzymają kciuki za fasolkę, chociaż mi to nie pasuje - no ale gdybym np. dziś miała owulację, to doliczając fazę lutealną, którą mam 13-14 dni, wyszedłby mi cykl 45-46 dni! Przecież to masakra! Mam mieć coraz dłuższe cykle? To nie jest normalne, zaczynam się martwić :baffled:
To ja już wolę mieć cykl bezowulacyjny teraz :no:

Witam...

wchodzę na Wasz wątek, patrzę i co? ponad 30 stron do czytania:szok:... i jak tu się Kropeczko obrobić?

Dzięki dziewczyny za komplementy...

Kaprysiu:-):-):-)

Pozdrawiam

Żegnam sie:)
Żeby nie było:):) Bo M. z obiadem czeka:)
Moją prośbą żebyście nie pisały dużo podetrzecie sobie cztery litery więc róbta co chceta:):) Najlepiej dzieci. Bo widze ze i tak szalejecie dzisiaj że szok:D:D:D
Jadę:):)
Miłego weekendu
Justynko smacznego i trzymam kciuki za nowa G
Powodzenia u ginki nowej Justynko!!!!!!!

Badaicka
a jaki to tort?? tzn. jaka masa itp??
Kochana to jest biszkopt z bita smietaną,brzoskwiniami,mandarynkami,ananasem i kawałkami czekolady a na wierzchu są LENTYLKI

Elizabeth-kawusia????
kochanie...wiem ze produkcja idzie jakby zlotem placili...ale co ja poradze????:zawstydzona/y: Moge Ci jedynie powiedziec...zapraszam na kawusie:-)

reklama
Też tak myślę, ale dziewczyny już tu trzymają kciuki za fasolkę, chociaż mi to nie pasuje

ja Ci zaraz zrobie!!!! jakie nie pasuje, nie pasuje??? ze kciuki trzymamy:confused:
kciuki trzymamy i juz!!!! a Ty dzialaj...licz, podnos tempke i do dziela!!!!

... to jest biszkopt z bita smietaną,brzoskwiniami,mandarynkami,ananasem i kawałkami czekolady a na wierzchu są LENTYLKI
wez ty mnie nie wnerwiaj, mowie Ci.....i co jeszcze??? i moze jeszcze smaczny, co??? a ja se tylko popatrzec moge:wściekła/y:

takiego maluszka to schrupać by się chciało:-D
teraz to juz 5letni kawaler, ale nadal uroczy i slodki jak nikt! zaraz zapodam foto:-)

Ostatnia edycja:
Do góry