lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Wolf
Ty jeszcze owu nie mialas........To Ty nic nie testuj bo co masz testowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maryla
Wsio bedzie dobrze. Jesli finanse mocno Ci zaprzataja glowe - to wyreguluj je na tyle, na ile mozesz. Takie rzeczy glowy nie powinny Ci zaprzatac. Trzeba sie starac o dziecko kiedy czujesz sie z tym komfortowo. Kazda inaczej ten komfort definiuje....ale mama musi byc pewna,ze chce i ze podola. Cala reszta sie ulozy
1 kot je zjada
Nio kotki lubią wszelkie owady-muchy,pszczoły,mrówki itd,itp![]()
Wolf
Ty jeszcze owu nie mialas........To Ty nic nie testuj bo co masz testowac
Rzeczywiście - wygląda na to, że owulacji nie było - ale ja mogę się mylić bo tak biegle jeszcze nie odczytuję jak dziewczyny![]()
Justynko smacznego i trzymam kciuki za nowa GŻegnam sie![]()
Żeby nie byłoBo M. z obiadem czeka
Moją prośbą żebyście nie pisały dużo podetrzecie sobie cztery litery więc róbta co chcetaNajlepiej dzieci. Bo widze ze i tak szalejecie dzisiaj że szok
Jadę
Miłego weekendu
Kochana to jest biszkopt z bita smietaną,brzoskwiniami,mandarynkami,ananasem i kawałkami czekolady a na wierzchu są LENTYLKIPowodzenia u ginki nowej Justynko!!!!!!!
Badaicka a jaki to tort?? tzn. jaka masa itp??
to moj mały chrzesnik:-)...kilka lat temu...kochany, prawda?
Też tak myślę, ale dziewczyny już tu trzymają kciuki za fasolkę, chociaż mi to nie pasuje
wez ty mnie nie wnerwiaj, mowie Ci.....i co jeszcze??? i moze jeszcze smaczny, co??? a ja se tylko popatrzec moge... to jest biszkopt z bita smietaną,brzoskwiniami,mandarynkami,ananasem i kawałkami czekolady a na wierzchu są LENTYLKI
teraz to juz 5letni kawaler, ale nadal uroczy i slodki jak nikt! zaraz zapodam foto:-)takiego maluszka to schrupać by się chciało![]()