reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja mam pytanie do specjalistek.
Czy jak rano przed 5 wstałam siusui i poszłam jeszcze zaraz spac i obudziłam sie o 8.30 i zmierzyłam temperaturę to jest ona wiarygodna?
Wczoraj tez mierzyłam o 8.30
ja mym zaznaczyla jako zakłócona.. ale to taka moja rada
Z moja pomagierka zrobiłysmy takie cuś :-D
prosze przepis na priv bo musze za tydzien cos upiec mojemy M.. pierwszy raz bede torta robic.. ma 7 sierpnia urodziny

aaa Madziu
1139307707prd.jpg

Ile kwiatów na łące, ile gwiazd na niebie, tak wiele szczęścia życzymy Tobie. By spełniły się wszystkie życzenia, zdrowia i miłości bez ograniczenia.

ja mym zaznaczyla jako zakłócona.. ale to taka moja rada

prosze przepis na priv bo musze za tydzien cos upiec mojemy M.. pierwszy raz bede torta robic.. ma 7 sierpnia urodziny

aaa Madziu

Ile kwiatów na łące, ile gwiazd na niebie, tak wiele szczęścia życzymy Tobie. By spełniły się wszystkie życzenia, zdrowia i miłości bez ograniczenia.
Okiej dzieki pani ekspert :tak:
przepis prześlę ale troszką póxniej :tak:
DZIĘKUJĘ za wódeczke i życzenia

Ty to chyba wszystkie strony w czytaniu nadrabiasz jak piszesz:-D

A tak w ogóle STO LAT SPEŁNIENIA MARZEŃ

i na zdrowie za Ciebie

31677_drink-lemon_0_1.jpg

i to tak na serio właśnie pije takiego prosto z lodówki...
Tak kochana przegladam wszystkie strony-znaczy staram sie :tak: wiem wiem jestem szurnieta ale Andzia mnie zrozumie :-D
DZIĘKUJĘ badro i NA ZRDÓWKO

reklama
Mam do Was pytanie
Miałam w 24 dc robione następujące badania w związku z mleczną wydzieliną w piersiach:
prolaktyna 13,95 ng/ml - w normie
TSH 1,71 mU/L - w normie
progesteron 31,04 ng/ml (norma 1,7-27)
- co to może oznaczać? Owulacja była prawdopodobnie w 19 dc i jest to pierwszy miesiąc starania po odstawieniu tabletek. Obecnie jestem w 28 dc. Podobno przed okresem nie ma to nic wspólnego z możliwością bycia w ciąży. Co o tym myślicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry