Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja znajoma miała taki wynik i okazało się że jest w ciąży w dodatku z bliźniakami!Mam do Was pytanie
Miałam w 24 dc robione następujące badania w związku z mleczną wydzieliną w piersiach:
prolaktyna 13,95 ng/ml - w normie
TSH 1,71 mU/L - w normie
progesteron 31,04 ng/ml (norma 1,7-27) - co to może oznaczać? Owulacja była prawdopodobnie w 19 dc i jest to pierwszy miesiąc starania po odstawieniu tabletek. Obecnie jestem w 28 dc. Podobno przed okresem nie ma to nic wspólnego z możliwością bycia w ciąży. Co o tym myślicie?
Co do wagi w ciąży to byłam dzisiaj u mojej gin po recepty na paski do mierzena cukru. Z ciekawości weszłam na wagę a tam... - 4 kg. Czyli wróciłam do wagi sprzed ciąży. Hmm

No i nic nie mówisz?Ja również mam dzisiaj święto...
M mnie zostawił samą i pojechał z kolegą na ryby, do tej pory, żeby być poza jego zasięgiem musiałam wyjechać do mamy![]()
Hihi, nie pasuje mi w sensie że się nie zgadza z tym co ja wiem! ;-) a nie w sensie, że mi nie odpowiada trzymanie kciuków ;-) możecie trzymaćja Ci zaraz zrobie!!!! jakie nie pasuje, nie pasuje??? ze kciuki trzymamy
kciuki trzymamy i juz!!!! a Ty dzialaj...licz, podnos tempke i do dziela!!!!

ale muszę się przyznać sama przed sobą, że mam podobne myśli... raz bym chciała już natychmiast, a za chwilę myślę sobie, że jeszcze tyle spraw do pozamykania przed ciążą by się znalazło... 

No i nic nie mówisz?
Co masz za święto? Mów tu zaraz
Witam dziewczęta:-)
Romka - czyli w Polsce się zabieracie za badania i IUI - czy ja dobrze pamiętam![]()
Hej dziewczynki, ;-)
mnie dzis nie bedzie, wyjezdzam z malzem do krynicy , bede jutro moze :***
nie rozrabiac mi tu i nie skrobiac tyle!!!! pamietajcie o mnie buziolki :******* for all :********
Ostatnio spiełam sie ze swoja sasiadka która opowiadała mi jak odczyniała uroki ze swojej córki bo jakas ciotka na nia je rzuciła i ta potem płakała dugo-no masakrapowiedziałam jej że oprócz plucia przez ramie to mogła jeszcze rozpalic na środku pokoju ognisko i odtańczyć taniec odczyniajacy uroki
![]()