Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musiałam przeoczyć - przepraszamstaranka sa pelna para wczoraj zaczelismy maraton...ale odlozylismy decyzje o zabiegu..chce porobic badanka,hormony bo nigdy tego nie robilam...i chce pomonitorowac swoj cykl,zobaczyc jak tam moje pecherze i czy w ogole pekaja same,no i chcemy powtorzyc badanka plemniczkow..takze taki jest plan!

Dzeni - Ty masz odpoczywac a nie szlaki przecierać - w Twoim stanie Jaśnie Wielmożna Ci chyba wybaczy:-)a ja oczywiscie jako ostatnia sie witam.................wiec witam.....
melduje......szlaki przetarte i czyste....Hanki nigdzie nie widzialam
a ja oczywiscie jako ostatnia sie witam.................wiec witam.....
melduje......szlaki przetarte i czyste....Hanki nigdzie nie widzialam
No nic kochana przyjdzie mi chyba żyć z ta dolegliwosciatak - ja Cię rozumiem - i moja droga - dla nas już ratunku nie ma;-)
z tego wszystkiego zapomniałąm Wam napisać, że mój M ma urlop od poniedziałku i...właśnie wróciliśmy od lekarza - ma anginę
jakos dam rade 
a no i był zawsze zakaz picia i jedzenia ciepłego i gazowanego,tylko chłodnewiesz...ktos czasem musi popracowac......a tam apropo......to sie zastanawiam czy ja naprawde jestem w ciazy......troche do południa gdzies tam w brzuchu zabolało a pozatym nic.....zupełnie nic.......no moze dziwnie mi sie uczy swieca jak widze owoce.....Musiałam przeoczyć - przepraszam
ale plan niczego sobie - i byc może IUi nie będzie potrzebne
Dzeni - Ty masz odpoczywac a nie szlaki przecierać - w Twoim stanie Jaśnie Wielmożna Ci chyba wybaczy:-)

:-)
- z czego dwie o tym dlaczego jest tak cicho 

malutka zdrowa i fika
:-)

ale to dlatego,ze owu jeszcze nie bylo,bedzie na dniach,wiec pracujemy nad tym