reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

super kiecka:-)ja chciałam sobie podobną kupić do brzuszka do mojej siostry na wesele ale kórka ja jestem niska i ten brzuszek jakoś dziwnie wygladałam bo wszystkie były mi jakieś długie i to nie takoś wygladało na mnie:zawstydzona/y:

No właśnie ona ma taki szew akurat po środku i się ta plisa jeszcze pewno na brzuszku pewno by naciągnęła.

Tylko obawiam się, ze może być chłodno, a jak będzie bardziej balowo, to będę musiała inną kieckę kupić, no i właśnie nie ma zielonego pojęcia:confused:.
Tak w ogóle to przydała by mi się dodatkowo inna kiecka na wypadek jakby było chłodno, bo ta sukienka to taka zwiewna bardziej jest.

reklama
Siemka,

Znowu na chwilunie :-D
Agnesiak, gratz meza. Troszke to nie moje klimaty ale gustu sie nie krytykuje. "Jeden lubi czekolade, drugi gdy mu nogi smierdza"
Skoro juz o muzyce, to my z m. wolimy taki styl :

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Qwe10iDlFQo"]YouTube - aphex twin - vordhosbn[/ame]

A w ogole toja tu wpadlam o nasza Hanke sie zapytac!!!! Czy ktos cos slyszal, kots cos wie?????

Pozdrawiam cala reszte.
Szafirku, sprawdz wiadomosci

Do pozniej lobuzy :-D

Ta by była świetna:

Załączniki

• 815_3.jpg
    815_3.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 43
No właśnie ona ma taki szew akurat po środku i się ta plisa jeszcze pewno na brzuszku pewno by naciągnęła.

Tylko obawiam się, ze może być chłodno, a jak będzie bardziej balowo, to będę musiała inną kieckę kupić, no i właśnie nie ma zielonego pojęcia:confused:.
Tak w ogóle to przydała by mi się dodatkowo inna kiecka na wypadek jakby było chłodno, bo ta sukienka to taka zwiewna bardziej jest.

tak jest zwiewna ale powiem ci że jak ja byłam u mojej siostry 18 sierpnia na ślubie to było ciepło ale także wiaerek był a na sali duchota ze powiem to nie zaszkodzi i taką ubrać:tak:

Ta by była świetna:

no a ta to jest świetna:-)

Eve - golfik 4, 5 drzwiowy, perelka :-)... dla mnie co najwazniejsze ze mocny silnik wiec akurat na wczasy czy cos ale z gazem sekwencyjnym wiec malo pali...no i poprzedni wlasciciel byl pedantem, auto jak z salonu a ma pare ladnych latek :-) ani jednej ryski <mc temu zrobione u lakiernika cale> nooo i bogate wyposazenie...

Super autko,tez taki chciałam,ale my bedziemy mieli inny;-)

Ja już po obiadku u teściów:tak:

Czekam na M bo jest w kościele i śpiewa na ślubie:tak:
nawet sobie nie wyobrażacie ale mój M nagrał płytke z piosenkami chrześcijańskimi:tak:i nawet dwa teledyski:):-D
Zaraz Wam linka tu wkleję;-)
YouTube - Amicus Dei - Powietrzem dla mnie jest

ładnie śpiewa?;-) To było nagrane jakies 3 lata temu..:tak:

no ładniutko:tak:

Ot to ta kiecka:

piękna kiecka,bardzo mi sie podoba:tak:

reklama
Not tak, ta kiecka jest idealna, tylko bolerko bym musiała dokupić.

A ta szara to mnie się bardzo widzi,ciekawe czy u nas albo w Zielonej Górce znajdę:confused:

Do góry