reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Super masz,ja tez urlopuje:-)
Betka85
Fanka BB :)
jejku dziewczyny aż mi wstyd ale znów mam problem z moim M
ja po prostu mimo wieeeelkich chęci nie potrafię zrozumieć jego myślenia do tego zrobił sie taki nerwowy ze nie moge z nim wytrzymać ciągle mu coś nie pasuje nie moge powiedzieć mojego zdania bo zaraz wybucha i już wole sie nie odzywać tak było dzisiaj niby mamy czas żeby wszystko zrobic a on tak wszystko nerwowo szybko i jeszcze do mnie ma pretensje nie wiadomo o co
jestem załamana nie wiem co robić
ja po prostu mimo wieeeelkich chęci nie potrafię zrozumieć jego myślenia do tego zrobił sie taki nerwowy ze nie moge z nim wytrzymać ciągle mu coś nie pasuje nie moge powiedzieć mojego zdania bo zaraz wybucha i już wole sie nie odzywać tak było dzisiaj niby mamy czas żeby wszystko zrobic a on tak wszystko nerwowo szybko i jeszcze do mnie ma pretensje nie wiadomo o co
martyna222
udało się ! :)
Witam!
Zaczął się w końcu sierpień ...i już niedługo zaczynam...jestem coraz bliżej...próbuję się wyluzować wypożyczyłam nawet kilka książek...
Kaprycha niedługo w ciąży będziemy , a potem dołączy do nas Lolitka!:-)
Badaicka kiedy sikasz na testa?
Pozdrawiam was wszystkie!
:-)
Zaczął się w końcu sierpień ...i już niedługo zaczynam...jestem coraz bliżej...próbuję się wyluzować wypożyczyłam nawet kilka książek...
Kaprycha niedługo w ciąży będziemy , a potem dołączy do nas Lolitka!:-)
Badaicka kiedy sikasz na testa?

Pozdrawiam was wszystkie!

madzia84
jejku dziewczyny aż mi wstyd ale znów mam problem z moim M
Kochana to mu przejdzie mój tez miewa czasem takie dni oni to jak małe dzieci szybko sie obrazają;-)
madzia84
Witam!
Pozdrawiam was wszystkie!:-)
Witam i również pozdrawiam;-)
martyna222
udało się ! :)
Zaniepokojona a może on ma jakieś problemy w pracy i nie może sobie z tym poradzić...wiesz często tak jest że może się wyżywać na tobie???
Witaj Madziu a ty jak się czujesz mamusiu?
Betka85
to fakt wrócil dziś wku***ny z pracy bo mu urlop przesuneli ale to nie znaczy ze ma sie na mnie wyzywać za a najgorsze jest to ze ja sie popłakałam a on nie ma sobie nic do zarzucenia uwaza że nic sie n ie stalo i nie bedzie mnie przepraszał a nawrzeszczał na mnie przy ludziachZaniepokojona a może on ma jakieś problemy w pracy i nie może sobie z tym poradzić...wiesz często tak jest że może się wyżywać na tobie???
madzia84
A ja superancko sie czuje,tylko nudzi mi sie kazdego dnia,sama jestem,bo wszyscy pracują.
reklama
Betka85
lepsza nuda dla Ciebie niz praca bo przecież fasolka najważniejszaA ja superancko sie czuje,tylko nudzi mi sie kazdego dnia,sama jestem,bo wszyscy pracują.

Podziel się: