Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzeni, piękne prace. Ja też krzyżykuję od jakiegoś czasu. Na gwiazdkę haftowałam moim rodzicom portret. Kurcze, zajęło mi to 3 miesiące po X godzin, ale warto było się napracować. :-)a to takie tam

a wiec tak............jedna kuracja clo///znaczy sie 5 tabletek.........zero sluzu-susza jak na pustyni(ale po clo to narmalka).........mysl ze przechlapany kolejny cykl....test robiony ot tak sobie ,bez przekonania..........i szokczesc dziewczynyja staram się o dzidzię od ponad roku na razie bezowocnie, ale z nadzieją, że się uda. Obecnie biore clostilbegyt z luteiną. Mam do Was pytanie, czy któraś z was miała taki zestaw? Czy po odstawieniu clo wraca nromalnie owulacja czy jest z tym problem. Bo zdania są podzielone. Dziękii za informacje
![]()
...........jak narazie termi wychodzi na 26 marca,ale najpierw wizyta pozniej reszta...........

WITAJ Kroptusiu.SUPER,że nadal w dwupaku jesteśWitam,

1 Martynko kciuki mam cały czas zacisnięteWitam!
Zaczął się w końcu sierpień ...i już niedługo zaczynam...jestem coraz bliżej...próbuję się wyluzować wypożyczyłam nawet kilka książek...
Badaicka kiedy sikasz na testa?![]()