reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dżeni jestem pod MEGA wrażeniem Twojej pracy.Ja to nigdy nic nie widzę na tej kanwie,te kwadraciki mi się zlewają-ehh ten mój kiepski wzrok.
Moja babcia ma 71 lat i tez wyszywa krzyżykiem ale ona raczej kwiaty,ptaszki i robi z tego poduszki.
Ja dostałam takie coś ale ja chcę to sobie powiesić w antyramie na scianie

Załączniki

• obraz 100.jpg
    obraz 100.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
W ogole, zeby caly watke staraczek z nami sie przeniosl na zafasolkowane. A co bedziemy sie rozdrabniac ??!!! Jak wszytskie, to wszystkie :-D:-):-D

Wsie sie spotkamy na 2010 !:)

1. Ja bynajmniej ide z wami! w dwupaku albo sama!! ale ide :-D
ja tez,ja tez,ja tez :-D:-D:-D:-D

oj Kingus ... ja juz zalamuje rece ... nie wiem co i jak chce sie umowic do ginki na sobote :dry:

no ja juz po urlopiku .. ehhhhh.... :dry: 1 tydzien to za malo!!!
Tobie Ewciu widze,ze juz drugi cykl szwankuje,cos sie mocno powalilo :nerd: lec do gina koniecznie!a badanka hormonow porobilas w koncu??bo w poprzednim cyklu z tego,co pamietam robilas progesteron,ale bardzo pozno i to w tym mega dlugim cyklu...wiec ten wynik malo wiarygodny...

2 tygodnie tez za malo!!!!wierz mi...zaluje jak cholera,ze nie wzielam sobie 3 :(

a ja przy wyszywaniu a raczej haftowaniu sie odprezam.....nie mysle o niczy innym tylko o tym co wyszywam............po lewo to moje dzieło a po prawo orginał
WOW!:szok: niezla jestes??mam rozumiec,ze uzywasz programu "haft krzyzykowy" i ze zdjecia przerabiasz (chodzi o ten haft z chlopcem)??jesli tak,to mam pytanko:ilu kolorow uzywasz przy takim portrecie??bo ja mam zdjecie i chce duzy obraz wyhaftowac,ale nie wiem,ilu kolorow powinnam uzyc...

mam pytanko do dziewczyn uzywajacych testow owulacyjnych!!!
jakiej firmy testy polecacie??bo wczoraj robilam test firmy tej,co ma pinktest ciazowy i wyszla testowa tylko lekko jasniejsza,a dzis kupilam firmy acon i testowa jest duzo jasniejsza niz wczoraj :baffled: na tym tescie nie jest podana dokladnosc,w sensie jakie stezenie hormonu jest ustalone jako wynik pozytywny...wiec nie moge porownac z wczorajszym ehhhhhhh

Ostatnia edycja:
moj wzrok tez nie najlepszy,ale jakos se radze..............chyba starosc mnie dopada...hihihi bo moja mam serwtki na szydełku robia ja krzyzykuje,,,,brakuje mi tylko bujanego fotela

a gdziesz to nasza wilmozna Hanka..........zapracuje sie

A ja sie zastanawiam jak tam Zajaczek po piatkowej nocnej wizycie

Dzieki Marzenko,a wiesz cos więcej jak sie czuje Jaśnie Wielmożna?Jakies objawy czy cuś?
własnie tez sie zastanawiam co u zajączka :sorry2:

A u Hani wszystko dobrze, zapracowana jest kobita, haruje w tych kamieniolomach codziennie, nie ma czasu na nic, a narazie nie wlazi na BB bo nie ma nawet kiedy a pozatym nie chce sie nakrecac, bo nic nie czuje, a raczej czuje ze dupa blada........ i chce w spokoju ( o ile mozna to tak nazwac) przeczekac te 6 dni:tak: Ale jak znajdzie tylko chwilke to napewno do nas wpadnie :tak:

WOW!:szok: niezla jestes??mam rozumiec,ze uzywasz programu "haft krzyzykowy" i ze zdjecia przerabiasz (chodzi o ten haft z chlopcem)??jesli tak,to mam pytanko:ilu kolorow uzywasz przy takim portrecie??bo ja mam zdjecie i chce duzy obraz wyhaftowac,ale nie wiem,ilu kolorow powinnam uzyc...

mam pytanko do dziewczyn uzywajacych testow owulacyjnych!!!
jakiej firmy testy polecacie??bo wczoraj robilam test firmy tej,co ma pinktest ciazowy i wyszla testowa tylko lekko jasniejsza,a dzis kupilam firmy acon i testowa jest duzo jasniejsza niz wczoraj :baffled: na tym tescie nie jest podana dokladnosc,w sensie jakie stezenie hormonu jest ustalone jako wynik pozytywny...wiec nie moge porownac z wczorajszym ehhhhhhh

tak....mam jakies dwa prgramy w grane.....to zalezy,najpierw brałam na 30 ale było mało kolorów zmieniłam na 50 ...choziaz wole wyszywac obrazki z gazety tam mają lepiej dobrane kolory.....

co do testów to ci powiem tak....niepamietam jakiej firmy robilam,ale zawsze wychodziły mi blada kreska,nigdy nie była taka jak testowa nie mowiac o ciemniejszej......stosowałam je dwa razy i oba razy były trafione...ale........

tak....mam jakies dwa prgramy w grane.....to zalezy,najpierw brałam na 30 ale było mało kolorów zmieniłam na 50 ...choziaz wole wyszywac obrazki z gazety tam mają lepiej dobrane kolory.....

co do testów to ci powiem tak....niepamietam jakiej firmy robilam,ale zawsze wychodziły mi blada kreska,nigdy nie była taka jak testowa nie mowiac o ciemniejszej......stosowałam je dwa razy i oba razy były trafione...ale........
no wlasnie mi sie wydaje,ze 30 to troche malo...a tymbardziej ze chce sie od razu porwac na gleboka wode...
musze jeszcze poprobowac z tymi testami,ale dzieki za odpowiedz :tak:
lece do lozeczka,bo jutro pierwszy dzien po urlopie......bedzie cieeeeeeeeezko!:baffled:
papa

reklama
Dzień dobry
dziewczyny coś sie podziało z moim organizmem dostałam dziś @ a to moj 19dc licząć od tej dwudniowej @ ostatniej nie wiem co jest grane wzięłam wczoraj pierwszą dawke luteiny co ja mam brać od 18dc a tu dzis z samego rana bul brzucha i @ wstretna!!! Eve mozemy sobie ręce podać mamy jakieś pokrecone cykle teraz:wściekła/y::wściekła/y:

dzięki Dzeni za namiary:-)
Zapomniałam : pozdrowienia macie lachony od Hanki i kazała mi przekazać wam znak pokoju !!!!:-D
o pozdrów ja ode mnie :-)
o 9.50 mam usg piersi..trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze - prosze...
Pozdrawiam
3mam mocno kciuki za Twoje piersi :tak::-D

Do góry