reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

mi sie podoba a co do ramiaczek ladnie by wygladaly takie "motylkowe" tzn u nasady waskie a u szczytu na ramionach rozszerzajce sie w strone reki :sorry2: mam nadzieje ze skapnelas łoco mi chodzi :-p

Oczywiście, ze wiem o co chodzi i wiem nawet jak takie coś zrobić.

A tak w ogóle to:

Po za tym ładnie zaczęłam urlop, zaczęło padać:wściekła/y:

reklama
kochana oczywiscie ze bedziemy trzymac... :tak::tak::tak:

kochanae wiem ze mnie zabijecie bo mam jeszcze 2 dni do @ ale cholera powstrzymac sie nie moglam... zrobilam tesciora... i w sumie i tak nic dalej nie wiem :confused::confused: bo ja widze druga kreseczke!!! tylko czy ona jest?? czy tylko moje wyobrazenia... wkleje wam kilka fotek... jakos sie boje ze to wina tesciora, ze jakis bardziewny i tak wszystko pod znakiem zapytania... spac przez to juz nie moge :-:)-(

xcptc62pieyvcqmwmdgx.jpg

x0uduff6ymcbugrvv8.jpg

8ycrzkepfakb4ibqwn.jpg

wi9zqrf338awzbj9pfof.jpg

waanpkbmabtucr548zm.jpg
Jejku sandra co ja widze udalo sie :-D gratuluje sie i trzymam kciuki.Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sie tobie udalo:-D

Jejku sandra co ja widze udalo sie :-D gratuluje sie i trzymam kciuki.Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sie tobie udalo:-D

mam nadzieje ze sie udalo.. tak bardzo sie boje ze test jakis wadliwy i tak pokazuje... poczekam 2 dni... chiciaz ze mna to roznie bywa... bo mam jeszcze kilka testow i to jest problem... bo znajac zycie to jutro jak tempka nie spadnie to znowu zrobie z tego wszystkiego ale bede probowala sie opamietac i nie robic jutro... :tak::tak:

Oczywiście, ze wiem o co chodzi i wiem nawet jak takie coś zrobić.

A tak w ogóle to:

Po za tym ładnie zaczęłam urlop, zaczęło padać:wściekła/y:
Sie masz Niunia.
Mnie sie podobała ta szara sukienka :tak:
ale ta ostatnia tez jest ładna.Moze zamiast przerabiac ramiączka dokupisz lub uszyjesz sobie gdzieś takie krótkie bolerko tak na same ramiona np z koronki

Badaicka kochana jest dobrze M szybko zrozumiał wczoraj ze nie odpuszczę tym razem i szybko mnie przeprosił i dzis ma wolne i skacze koło mnie bo tak mnie boli ten brzuch ze szok

Sie masz Niunia.
Mnie sie podobała ta szara sukienka :tak:
ale ta ostatnia tez jest ładna.Moze zamiast przerabiac ramiączek dokupisz lub uszyjesz sobie gdzieś takie krótkie bolerko tak na same ramiona np z koronki

Eloł kobito:-D
Bolerko i tak kupie. A tej szarej sukienki nie posiadam ale się rozejrzę za taką właśnie. Tylko buty będę musiała kupić.
Może butki to takie z wyciętym palcem:confused: na niewysokim koreczku:confused:
Tak w ogóle to muszę mieć sukienkę przykrywającą kolana, bo jak byłam mała dużo szalałam, ciągłe strupy na kolanach sprawiły, że teraz są brzydkie a jak sukienka je zakryje to odrazu inaczej to wygląda.
Ta czarno czerwona kiecka kiedyś jak kupowałam to zakrywała mi kolana ale pupa trochę urosła i kiecka podciągnęła się do góry:-D
Tak w ogóle jeśli nie znajde nic co mi wpadnie w oko to idę w tej białej w czerne cwietki + bolerko + buty i szafa gra.

Tylko taką małą radę poproszę, do tej kiecki białej w kwiaty jakie buty by pasowały:confused:

reklama
Do góry