P
patrysia*
Gość
A gdzie to panienka była,cio? ;-)![]()
ach bo w nocy nie spałam do 5 rano

SANDRAHAHA no co ja tu wyczytałam że kresunie się pokazały to GRATULACJE:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie to panienka była,cio? ;-)![]()
2. takie krwawienia sa podobno normalnezdarzaja sie u mlodych kobiet i karmiacych piersia zazwyczaj. wynikaja z wahan estrogenow ale nie sa jakas wada chyba ze bedzie tak co miesiac to bedzie juz dziwne ale raz jak sie tak zdarzylo to jest ok
gdzies wyczytalam ze takie krwawienie trwa ok 3 dni no i u mnie tak bylo do tego jak juz pisalam to byla taka czysta zywa k. bez niteczek itp
niestety przez to cholerstwo cykl bedzie zmanrnowany![]()
tak uczulenie już mi przeszło a bomble zmieniły sie w wielkie siniakiH
Spokojnie...zaraz opowiem....
Jak tam Twoje bombelki??;-);-) Przeszło Ci trochę??? Co ten Twój chłop nawywijał??
.
jak na razie to sie super zachowuje ale jak długo to trudno powiedziećNo to SUPER
To jak juz obskoczy Ciebie to podeślij go do mnie bo mnie tez brzuchol zaczyna boleć :-(
Ja trzymam kciuki oby to nie był chwilowy przebłysk w jego zachowaniu
tak WIKTORIA!!czy Wyście oszalały z tymi cyklami - Bernadko - moze to też śródcyklicznie jak u Eve???
doczytałam, że z M zwycięstwo;-)
ja to juz nic nie wiem - z Wami to może się człowiek naczytać różnych zaburzeńnie wiem co to jest czy @ czy plamienie ale ja mam taką teorię ze skoro ten antybiotyk co go na trądzik miałam mnie uczulił to moze i na @ zadziałał bo ja go zaczęłam brać w drugim dniu @ i już potem małpa sie nie pojawiła i moze skoro teraz go odstawiłam zpowodu tego uczulenia to i @ wróciłaco wy na to???
![]()
eh tam przynajmniej juz zaden test mnie kusic nie bedzieMarzenixx - i zmarnowałąś test, który być może by się przydał za kilka dni - teraz musisz kupić nowy;-)
i widzisz udało się wyjść z domu i nie dołować się samotnością - my też pojechaliśmy do znajomych wieczorkiem na grilla spontanicznego
mi sie zdarzało że przez antybiotyki mi sie @ przesuwała wiec moze to jest to ale jak tylko się skończy to lece do gina zresztą miałam i tak isć po 3 miesiacach do kontroli po CLO czy torbieli nie mam tak ze załatwie wszystko na raz a wczesniej zrobie sobie badanie prolaktynyja to juz nic nie wiem - z Wami to może się człowiek naczytać różnych zaburzeń
Bernadko - być może to ten antybiotyk - skoro ma działanie takie na organizm to może i na hormony - jak dla mnie właśnie hormony musiały takiego psikusa zrobić, bo ja innego wytłumaczenia nie widzę, a Eve pisała o estrogenach więc to może być to![]()