Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bardzo bym chciała! nie wiem czemu! ale od kad pamietam chodzi mi adopcja po glowie bez wzgledu na mozliwosci posiadania wlasnych dzieci!dziewczyny mam do was pytanie!!!!!!!!!!
co myslicie o adopcji dziecka? jakie jest wasz stosunek do adopcji?
pytam z czystej ciekawosci
problem raczej z P. bedzie! ale sadze ze chociaz na adopcji na odleglosć sie skonczy! 
ok. to ja już słoik nastawiam!bablyss - dmuchnę jak będę wiedziała że to odpowiednie fluidki - strasznie się boję zapeszyc....

jak juz znajdziesz chwilkę, to zaglądaj do nas:-)czesc dziewczynki
DZIEWCZYNY PORADZCIE COS!!!!!!!!
Mialam isc dzis do ginka (nie jestem umowiona-wepcham się, tak ujak wczesniej gadałysmy) ale nie wiem czy jest sens bo mam te brązoe plamienia...np.wczoraj nie mialam, dzis jest jakas plamka a sobote niedz bylo troszke więcej na wkladce(sory za szczegoly)
no i co ????????? nie przegoni mnie???????? ze z @ to się nie przychodzi....tylko to nie okres....to plamienia...mowcie szybko kobity bo musze leciec jakby co!!!!!!!!!!
ja tez moze opisze swoja historie... moze bedzie rowniez jakas inspiracja...
z mezem znalismy sie 6 lat po czym w pazdzierniku 2007 roku wzielismy slub, decyzje o dziecku podjelismy w lutym 2008... wczesniej duzo przed slubem moj maz oznajmil mi ze moze byc bezplodny bo gdy mial 8 lat mial wypadek samochodowy w ktorym zginela jego mama... sam byl w spiaczce i to cud ze wyszedl z tego wypadku bez szwanku.. nigdy nie wat[ilam ze chce byc z moim mezem na dobre i zle.. nawet wtedy kiedy powiedzial mi ta przykra wiadomosc.. pomyslam ze najwyzej zaadoptujemy jakies dziecie.. w lutym odstawilam tez tabletki anty diane 35 po 8 latach brania.. pomagaly mi na cere bo mialam straszny tradzik... gdy odstawilam problem wrocil z zdwojona sila.. w miedzy czasie ataki nerwu trojdzielnego nasilily sie.. bralam silne leki przeciwpadaczkowe, mialam tomografie glowy,, okazalo sie ze mam rope po nerwem i ona go uciska.. co nie zmienia faktu ze nerwa trojdzielnego dalej niestety mam ale teraz jest uspiony.. moja ginekolog mowila ze histeryzuje z ta ciaza , ze ona mi pomoc nie potrafi.. ze to czy tamto ze z cera tez mi pomoc nie umie ona nie wie.. poszlam do lekarza od hormonow bo cos tak mi po glowie chodzilo.. na co lekarz oznajmil mi ze on moze mi dac tabletki diane.. albo nie moze mi pomoc, na moje pytanie czy moze jakies skierowanie na badania.. powiedzial ze nie na tym jego praca polega.. opadly mi rece... wychodzac powiedzialam mu ironicznie ze dziekuje za niepomoc,, a on bezczelnie mi odburknal trudno i zyje sie dalej.. ehhh takich lekarzy to wywalic na zbity pysk... szukalam i drazylam temat hormonow.. cudem jakims trafilam do lekarza na emeryturze w czerwcu.. od razu jak mnie zobaczyl dal skierowanie na badanie hormonow, mialam racje stosunek lh o fsh mialam 3 krotnie podwyzszony.. norma to 1.5 a ja mialam 5,5 stad tradzik , brak ciazy i okres trwajacy 2 dni ale reguralny.. lekarz stwoierdzil u mnie pco zespol policystycznych jajnikow.. powiedzial czy cche zajsc szybko w ciaze,,, ja ze tak,, od razu dal skierowanie na laparoskopie na 13.08 2008.. 25.08 dowiedzialam sie ze zostane mamusia , bylam w 5tyg ciazy.. z mezem cieszlusmy sie jak dzieci.. obecnie konczy sie 24 tydzien a ja czuje sie dobrze.. tfu tfu zeby nie zapeszyc.. cera w 70% jest juz czysta , operacja pomogla mi osiagnac 2 cele ,, ciaze i cere ... dlatego moze czasami warto ufac swojej intuicji i isc najlepiej do kilku lekarzy.. powodzenia dziewczynki
Tak bardzo mnie podniosla na duchu!!!! Ja tez podejrzewam problemy hormonalne pomimo reguralnych cykli i tez mam nadzieje, ze dostane skierowanie na laparo ( nie wiem czy mam pco ale za to zablokowane jajowody).
Czyli przy odrobinie szczescia, jest szansa na to ze po wizycie u ogolnego, bede mogla wejsc pierto wyzej do gina.