Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mysle ze twoj mezus zgodzi sie na wszystko co ci sie sposoba..a dla chlopaka jakie macie?
ja jak bede w ciazy to chce synka nazwac Kubuś, tak jak miał się nazywać mój synek..a córcia..to czarna niewiadoma bo nie mogę z mężem dojść do porozumienia
a michalina to fajne imie..Misia[/QUOTE
jak bedzie chłopiec to Kacper......wybrane,zaklepane.....moj synus wybrał a i nam sie podoba..........co do imienia Kuba wsumie nic nie mam ...no ale........sucz tak dała na imie ich synowi..........pozniej kuzynka (znaczy sie moj chrzesniak ma tez tak na imie)....no i druga kuzynka tez ma kube..........sorki ale u mnie we sni są 4 psy kubusie.....masakra.........podoba mi sie tez Julka ale juz jest pełno no i moja była tesciowa
Michał i Halina..dobre rozwiązanie)) A kacperek to jak przyjazny duszek?
Wiesz nasze dziecko jak tylko lekarz zasugerował płeć odrazu został Kubusiem, nawet rodzina jakos tak mówila o nim..A teraz po tej stracie nie jestem w stanie inaczej nazwać synka
A dla córci chciałabym Lidka![]()