Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to nie moze sie zdecydować gdzie chce pojechać czy jak??Dziewczyny, nacytowałam sobie żeby poodpisywac Wam. ALe jestej już tak wkurwiona na to wszystko, na M. że na nic nie mam siły. Czasami w ogóle nie moge się z nim dogadać. Tym pieprzonym wybieraniem urlopu jestem tak zmeczona ze zygac mi się chce. Ja już bym dawno zaklepała, załatwiła a on jeździ i wymysla. I dupe mi truje.
Bernadko-byl za duzy...uwierz mi na slowo, zreszta nie ma sprawy...i tak juz tego nie zmienieKropka czego sie wstydzisz bukiet piękny a jak nie widać go na tle całej sylwetki to trudno ocenic cy pasował i czy za duży czy nie. Masz mojego maila to wyslij fotke jak nie chcesz publicznie pokazywać

Dziewczyny, nacytowałam sobie żeby poodpisywac Wam. ALe jestej już tak wkurwiona na to wszystko, na M. że na nic nie mam siły. Czasami w ogóle nie moge się z nim dogadać. Tym pieprzonym wybieraniem urlopu jestem tak zmeczona ze zygac mi się chce. Ja już bym dawno zaklepała, załatwiła a on jeździ i wymysla. I dupe mi truje.![]()
No pewnie,ze bedzie pasowało.
Ja swój miałam ze swoich ulubionych kwiatów i w tonacji kolorystycznej dobranej do mojej sukienki i dodatków u Pawła(bordo)
zreszta zobacz
ihihih...fajny ten kocur...
Justyś sama wybierz miejsce na urlop i olej
fajowy kotek![]()
co prawda nie mojhe zdjecie ale z moim kolorem wlosow nowym:
Zobacz załącznik 154061