Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny, nacytowałam sobie żeby poodpisywac Wam. ALe jestej już tak wkurwiona na to wszystko, na M. że na nic nie mam siły. Czasami w ogóle nie moge się z nim dogadać. Tym pieprzonym wybieraniem urlopu jestem tak zmeczona ze zygac mi się chce. Ja już bym dawno zaklepała, załatwiła a on jeździ i wymysla. I dupe mi truje.![]()
czasem nawet ja, uosobienie spokoju, wpadam w mega wnerw.;-)POZIOMKA!!!!?????? to ty czy nie Ty??? taki agresor????!!!!
gadaj szybko i DUŻYMI LITERAMI o co chodzi????
Fajny kolorek, lubię takie:-)Justyś sama wybierz miejsce na urlop i olej
co prawda nie mojhe zdjecie ale z moim kolorem wlosow nowym:
na pewno ten kiedy trzeba zdecydować jak odpocząć;-)Kochana nie denerwuj się! Kiedyś czytałam artykuł o tym,ze najbardziej stresujący tydzień w roku to ten, kiedy mamy urlop!:-)

ze jada na kawe..........no i pewnie do jutra zostano.............
Będą mieli niespodziankęDzięki za informacje o usg. Moja pani doktor ma dobry sprzęt a wizytę będę miała dopiero w 13 tygodniu więc może juz będzie normalne usg. Na miejscu zapytam ginke o to usg. Zresztą zawsze zabieram córkę i męża ze sobą na wizytę to może zrobię im niespodziankę i zawołam ich do gabinetu w ostatniej chwili.

Chyba już kiedyś pisałam spróbuj na kolanko- liść kapusty tłuczkiem do mięsa do potraktować i jak puści sok to na kolanko przyłóż;-)kolano boli i puchnie, zyc nie daje,
jak tam Kingus kolejna lekcja??? jak Kinia???
Buziaki dla Ciebie![]()

Ja też wkrótce mam się do dentysty umówić, mam do łatania 8 górne ;-)tez sie ciesze ale niestety nastepne beda juz hirurgicznie usowane :-no: juz sie boje moze za miesiac sie umowie
![]()
Ślicznie wyglądałaś i bukiet też ładny
Ja swój miałam ze swoich ulubionych kwiatów i w tonacji kolorystycznej dobranej do mojej sukienki

To nie dobrze, może to przez pogodę.jestem już ale wróciłam z takim bólem głowy ze myślałam ze do domu nie dojadę
Śliczne te bukiety Wasze;-)Badaicka , Bernadka: takie byly kwiatki...reszty publicznie nie pokaze bo sie wstydze![]()
Fajny kolorekco prawda nie mojhe zdjecie ale z moim kolorem wlosow nowym:

Podejmij męską decyzję ;-);-)
Mam nadzieje, że wizyta będzie krótkachciałam tylko napisac,,,zeby nie denerwowac niektorych ,,,,ze wieczorem chyba mnie niebedzie i niezamke drzwi........własnie napisała kuzynkaze jada na kawe..........no i pewnie do jutra zostano.............
![]()