Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Zajączku!
A wiecie co u Kroptusi? Dawno jej nie było!
Kroptusia pewnie nowym samochodem sie wozi i nie ma czasu na BB
Dziekuje za numery![]()
bo jest juz pod domem, wyregulowalam co chcialam i na tym tyle, nie moge sie obrocic nawet, wyjac blokady skrzyni biegow <M to robi z siedzenia obok> hehe bo brzus wadzi i nic nie widze bo leze raczej polsiedzaco niz siedze 
ale spoko rundke walne jak nie bedzie tylu na drogach na bocznej uliczce moja perelka :-) jestem b. zadowolona, szczegolnie ze wlasciciel zostawil pol butli z gazem i pol baku benzynki :-)Kroptusia jeszcze w dwupaku ale nie spakowana.. czesc wyprawki do niej przyszla tylko czesc bo wiecej nie zamawiałam bo ma po Wice.. autem nie jezdzi bo brzuch przeszkadza i zastanawia sie czy Wika moglaby juz jezdzic na podstawce na dzieci zamiast fotelika przy wadze 19kg.. hmm i remont pelną parą wiec dlatego nie zaglada
A to dobrze,że wszystko u niej dobrze. Ja nie wiem czy bierze się pod uwagę wiek czy wagę dziecka jak się kupuje podstawkę. Przy małych dzieciach to wiem,że istotna jest waga. Ale to pech- kupic auto i się do niego nie zmieścić!Za to super sprawa po porodzie!
Ja nie miałam auta jak córka była mała a ponieważ urodziłam w zimę , to byłam zawsze skazana na kogoś. Jak była brzydka pogoda to albo siedziałam w domu, albo się prosiłam kogoś o transport. Autko to super sprawa.
ma problem z regulacja fotela i wyciaganiem blokad bo nie siegam, nie moge sie odwrocic i raczej pol siedze pol leze i nie widze konca maski :-):-):-) ale po porodzie se odbije, pamietam jak w sniezyce z mala smigalam czy to szpital czy lekarz 2-3 w nocy IP nieodzowna sprawaHej dziewczynki,
Dzisiaj rano zobaczylam IIWiec tamten zeszlotygodniowy test mnie oszukal
Odstawilam w piatek luteine i zdziwilam sie, ze mimo odstawienia tempka nadal utrzymywala sie wysoko + pojawily sie dwa razy dosc silne mdlosci + pobolewal mnie brzuch (niestety nadal mnie pobolewa, nie wiem czy to normalne). Nie moge w to uwierzyc
Pisze do Was tak rano, bo jestem na wyjezdzie i to jedyny moment kiedy moge posiedziec przy kompie... M jeszcze nie wie, zastanawiam sie jak mu powiedziec ;-)
Hej dziewczynki,
Odstawilam w piatek luteine i zdziwilam sie, ze mimo odstawienia tempka nadal utrzymywala sie wysoko + pojawily sie dwa razy dosc silne mdlosci + pobolewal mnie brzuch (niestety nadal mnie pobolewa, nie wiem czy to normalne). Nie moge w to uwierzyc
Pisze do Was tak rano, bo jestem na wyjezdzie i to jedyny moment kiedy moge posiedziec przy kompie... M jeszcze nie wie, zastanawiam sie jak mu powiedziec ;-)
KROPTUSIU !!!! Czy masz lub miałaś cos podobnego ???
Od kilku miesięcy cierpię na jakies zapalenia-z badan wynika, że wszystko okey.
Wczoraj wzięłam lusterko , bo pod palcami poczułam zgrubienie na wardze sromowej. Boli mnie to miejsce.
Okazało się, że żylak mi się zrobił :-(
Poczytałam o tym w necie, że to częsta przypadłość u kobiet w ciąży, ze względu na ucisk na główną żyłę….
Podobno to od siedzenia lub intensywnego chodzenia.
Swietnie….. dosyć , że zapalenie, to jeszcze żylaki na wargach i całą tą cześć ciala mam opuchniętą i fioletową, a nie jak zwykle różową…
No nic za tydzień niech lekarz to oceni. Czasem takie zylaki są wskazaniem do CC.
nie kochana, przyplatalo mi sie w ciazy mnostwo rzeczy i zmartwien ale zadnych zylakow .... i nie wiem czy od siedzenia bo ja cala ciaze glownie siedze/leze i nic nie mam....Nie czytaj za duzo w necie, najlepiej do gina poczekaj co powie...Czesto o wielu sprawach pisza ze to wskazania do CC a gin co innego stwierdza...Tez mialam miec juz z tylu powodow CC a konczylo sie na straszeniu i gadaniu a to lozysko a to to tamto siamto....
wiec tak..............witam sie wieczorkiem.
goscie se juz pojechali..........no i ja tez juz po wizycie.....ktos "obcy" jest we mnie...i juz bije serduszko.....fotki niedostałam,bo.........bo nie......nastepna wizyta za 3tyg..no chybaze by sie cos działo....tfutfu......acha....6tyg i 6 dni.....dostałam sterte lekow i zwolnienie..hihihih....moge se je sobie przedłozyc.....a co????

Hej dziewczynki,
Kroptusiu, Sylwio - a Ty kiedy wybierasz się na porodówkę????
Dzięki za pocieszenie.
Wiem, wiem-pamiętam Twoje przeboje, że ciąża zagrożona, żeby leżeć itd.
Zobaczymy co gin mi powie.
Kurde chyba zaczynam chcieć mieć cesarkę. Bardzo się boję naturalnego porodu....