reklama

starania się - watpliwości..

Katarzynko Kropeczka dobrze gada! Jak zawsze zresztą! 1500 zł to minimum!!! Zresztą niech on sam spróbuje przezyć za taką kwotę!!!

Acha to super,teraz bedziesz miała 3 psinki;-)Idzkaj róbkaj obiadek,bo M sie wpadnie głodny do domku;-)

Wy mnie dziewczyny rozwalacie z tymi tekstami! Idzkaj, róbkaj:-D:-D:-D:-D
A do tego musze pamiętac że jak Patrysia pisze " co" to nalezy czytać " to" żeby zaskoczyć o co chodzi:-)
Nie obrażam Was!!! Nie myślcie tak.

reklama
No tak się wściekłam że aż brzuch przestał mnie boleć..

p.s. już teraz możesz walczyć o pieniądze ze względu na to iż się wyprowadził przez co pogorszyła się Twoja sytuacja materialna..
Dokładnie - Kasiu w końcu to jego wina, że zostawił Cię w trudnej sytuacji życiowej - gdy go najbardziej potrzebowałaś!!!
Walcz też o pieniądze dla siebie:tak:

oto kilka fotek z moich leniwych, ale jak najbardziej udanych wakacji. Większość czasu oczywiście spędzaliśmy na plaży, oczywiście trochę też zwiedzaliśmy, a wieczorkami piliśmy wino i graliśmy w karty. Polecam wszystkim takie wakacje, stosunkowo tanie, hotel super, ludzie mili i otwarci, pogoda gwarantowana, żeby wypocząć nic więcej nie potrzeba...
Wikulaa - świetne wakacje - luz, zabawa i wino - mam nadzieję, że wróciliscie w trójkę:tak:

Kropeczko - gdybym jeszcze była w Zakopanem to bym się wcale nie odzywała - pogoda nam nie sprzyja:tak:

Wikula widac,ze wyjazd udany. Oby tak jak u mnie - czyli powrót z jedną osóbką więcej!;-);-);-)

Andzia szkoda tego wyjazdu. Co to się dzieje teraz z tą pogodą? Kiedyś w sierpniu mozna było bez obaw planowac wakacje w Polsce a teraz ?

Andzia szkoda tego wyjazdu. Co to się dzieje teraz z tą pogodą? Kiedyś w sierpniu mozna było bez obaw planowac wakacje w Polsce a teraz ?

szkoda - ale się nie poddajemy - w niedzielę prawdopodobnie jedziemy znowu - mamy 3 trasy opracowane i musi nam się udać - wystarczy 3 dni pogody:tak: i wrócimy zadowoleni:-)
wróciliśmy bo szkoda nam płacić za kwaterę i siedzieć cały czas w środku - ewentualnie przeleciec Krupówki:tak:
zabrzmiało trochę jak u sknerusów;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry