Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co do obiadów- u mnie nie ma tradycyjnych tzn. są , ale bardzo rzadko. My lubimy takie nowoczesne jedzenie jak różne zapiekanki, cannelloni, rissotto itp. I raczej zup nie jemy. Tylko moje dziecko lubi.
zup oj ja nie za bardzo bo głodna jestem po nich (no chyba że jak rosól wtedy tam jest miesko lub grochówka itp.ale nie robie tego tak często)ale M lubi zupe to wtedy idzie sobie zamówić lub ubolewa że tak nie robie
bo ja ogólnie musze zjeść mięso i ziemniaki no chyba że placki rybka bigosik sobie tez od czasu do czasu sobie zjemy czy nalesniczki
poprostu musze mieć syte obiadki;-)to u Was Ty to robisz...no nie moge
nie wiem ja w Twoich stronach AndziuS.....ale u nas jak sie mowi "zakisic ogora" to ma to nieco inny charakter...i zwykle nie dzieje sie to w sloiku....![]()

u nas też się tak mówi;-)

ja często robie szynke lub kurczaka albo schaba bo ja uwielbiam te typy mieska(ale nie krzycz na mnie że tyle mięsa jem)zup oj ja nie za bardzo bo głodna jestem po nich (no chyba że jak rosól wtedy tam jest miesko lub grochówka itp.ale nie robie tego tak często)ale M lubi zupe to wtedy idzie sobie zamówić lub ubolewa że tak nie robie
bo ja ogólnie musze zjeść mięso i ziemniaki no chyba że placki rybka bigosik sobie tez od czasu do czasu sobie zjemy czy nalesniczki
poprostu musze mieć syte obiadki;-)
Wiecie co dziewczyny... przestudiowałam moje kalendarzyki i zorientowałam sie , że robiłam okropnego babola!!!! Zawsze wpisywałam , ze cykle mam 31 dniowe.( tam plus minus jeden, dwa dni) Bo zawsze dostawałam okres na 31 dzień. Ale to przeciez znaczy że cykle były 30 dniowe , bo na 31 dostałam okres a to juz sie liczy jako pierwszy dzien nowego cyklu! Czy dobrze mówię? Jeśli dziś mam 34 dc tzn że ten cykl trwał 33 dni a dzis jest pierwszy dzień nowego cyklu tak???
Jesu jesli tak jest to nieźle sobie namieszałam...![]()

to sie wygadalam bo az mi skacze cisnienie jak pomysle o takich co ja mialam czy Ty.....
tak tak rodzinne;-)Chętnie bym go zabrała!!! Ale niestety mąż ma dużo pracy i wolne dni to będzie miał w październikuNajlepiej zabierz swojego M i gwałć go ile wlezie, skoro wyniki ma takie dobre!!!
Ale całkiem mozliwe że owulka wypadnie mi w naszą rocznice więc wezme go napewno w obroty!! Juz mu zapowiedziałam , że niech się szykuje hahah
Ja kiedyś umierałam podczas @... ale z wiekiem jakos mi przeszło , teraz jak mam @ to bolesne ale da sie wytrzymać, żeby to masakra, dentysty nienawidze i jak mam iśc to tylko pod narkoza!!!!jak teraz coś napiszę - to mnie zlinczujecie - ja mam prawie bezbolesne @ - tzn. boli brzuch ale nie bardzo mocno
zęby mnie nie bolą prawie nigdy - nawet jak borują to da się wytzrymać, a migrenę miałąm może 4-5 razy w życiu - ale za to silną i tym dziewczynkom, które mają to często to współczuję
Marzenko - a myślałam, że to fasolka![]()