Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam!!
Ale mam lenia od samego rana, masakra...![]()
Hej dziewczynyjak znosicie te upały ? Ja jestem w 30 tyg. ciąży i to słońce mnie dobija
Boli mnie krzyż, mam skurcze łydek, strasznie płytki oddech a tu jeszcze ta smażalnia za oknem
Mój synuś rozpycha się w moim brzuszku jak tylko może
nawet czuję kiedy ma czkawkę
nauczyłam się rozpoznawać też co lubi a co nie. Np. nie cierpi kiedy leżę na wznak albo na prawym boku
czy któraś z Was też tak ma ?
buziaki !!!!
Nie wywaliłam bo olapolap zaględneła tylko z rana i nawet nie dała sznasy sie wywalic heheh! Ale jak juz jestes to czyń swoja powinność !!!:-)Madzienka wywaliłaś Olap czy się opierdzielasz darmozjadzie.
.
Pozamiatane, kurtyna zapadła, Astalavista, Daswidania, nie ma odwrotu - w sensie zrobiłam bete. Wynik w poniedziałek ale nie mam jak odebrać bo pracuje na rano a mędy powiedziały że trzeba osobiście bo one przez telefon wyników nie podają.
.
Kropeczko mi sie podoba ta podkowa, jest bardzo orginalna i myslę że to piekny prezentDziewczyny...potrzebuje rady.....mam
jak ktoras z Was na cos trafi...przypadkiem, u jubilera, czy w sieci-dajcie znac...mam czas do 5 wrzesnia:-)