reklama

starania się - watpliwości..

Witam się:-)

Widziałam, że Księżna się pokazała - Hanka - kciuki zaciśnięte by w laboratorium dobry wynik im wyszedł - w sensie wysoki:tak: i to nie jest lizusosotwo tylko życzenia ze szczerego serca;-)

Gosiu - pewnie w wyniku nic nie będzie ale jak go odbierzesz to napisz - ja jestem ciekawa:sorry2:

Wiola - mnie najbardziej podoba się koniczynka, napisy w 100% odpadają a podkowa - tak jak Kinguś pisała, jest dziwnie połączona z łańcuszkiem:blink:

Ola - dobra koleżanka - i nie zawistna:tak:

pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-)

reklama
Ja też mam pucki dlatego nie uśmiecham się na zdjęciach bo robią się jeszcze większe:-D:-D
A patrzyłaś na te wisiorki co pokazałam??

Kinguś...co Ty gadasz-Ty masz przeciez sliczna szczupłą buzke!!!!!
...ja to mam naprawde PUCKI :-D.....ale mimo tego geba mi się smieje zwykle ma maksa.....od ucha do ucha:-).....
ja kiedys jak bylam mniejsza i mlodsza to zawsze mialam problem z tymi puckami...a teraz bardziej sie juz zaakceptowalam, bo wiem, ze zawsze takie beda...wiec trzeba je polubic i juz...tymbardziej, ze moj maz uwaza ze najbardziej wlasnie kocha moje "pyśki", bo sa zawsze milusie i mieciusie:-D:-p:-D...

....teraz dopiero jak napisalas o twoich propozycjach to cofnelam stronki i zauwazylam posta...przepraszam...nie widzialam wczesniej***
Ten dzwoneczek-fakt-bardzo slodki...hmmmm...moze rzeczywiscie bedzie dobrym pomyslem....
ja sie sugerowalam tym, by bylo cos "symbolicznego" stad te podkowy, koniczynki, sloniki bralam pod uwage....
...a mowicie, ze podkowa dziwnie zawieszona??? :confused::baffled:
chyba musze wybrac sie jednak do sklepuu svarowskiego i poogladac to "na zywo"...
Witam się:-)

Wiola - mnie najbardziej podoba się koniczynka,

no a nie powinna miec 4 listki????

reklama
...a mowicie, ze podkowa dziwnie zawieszona??? :confused::baffled:
chyba musze wybrac sie jednak do sklepuu svarowskiego i poogladac to "na zywo"...

no a nie powinna miec 4 listki????
Może i powinna mieć 4 listki, jako symbol szczęścia, ale z 3 też ładnie wygląda - a podkowa - byłoby dla mnie ładniej, jakby wisiała tymi ramionami do dołu, a górą była połaczona z łańcuszkiem:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry